En välspenderad lördag på Crossfit Solid

10846666_542375055898851_1035703277_n-1
Jag säger det jämt, men det tål att upprepas. Så glad att bloggvärlden lett mig till de här kvinnorna! Vevve, Maya, Johanna, Emma och Mari. Tack drottning Vevve för bildlån!

Hej babies! Att avsluta en träningsfri vecka med tre timmar i en crossfitbox blev en högvinst. Årets roligaste träningshappening, tack Träningsevent! Och wowowow för varenda göttig tjej som var på Crossfit Solid i dag!

Workshopen hade tyngdvikt på styrkelyft och olympiska lyft vilket givetvis tilltalar mig. Inga nyheter för egen del, men jag fick öva vidare på frivändningar som blivit min nemesis. Vare sig crossfit, PT eller egen träning löser min hangup – jag får bara inte ihop det. Funderar på att gå vidare i livet nu, hehe…

Efter mellis fick vi och testa en WOD. Du som har följt mig sedan jag började blogga i september 2012 vet att crossfit var min sport då. Jag tränade på Concor, tyckte att det var skitkul, men tappade lusten efter en workshop med… just det. Frivändningar. Tänkte att jag ändå aldrig skulle kunna hänga med de andra. Synd att jag tänkte så, men fortsatte med styrkelyften och klarade mig fint ändå.

I dag tycker jag att crossfit är kul och kickande, varje gång jag testar vill jag omedelbart skriva upp mig som medlem och få mer, mer, mer. Men, som ni vet – det där med att passa tider till gruppträning har aldrig varit min starka sida ;-) Jag börjar maska och banga ur alldeles för fort.

Hur som helst: sjukt rolig träning som uppenbarligen ger grymma resultat. Jag vill hemskt gärna hamna på Solid snart igen. Tränarna var så empatiska, gulliga och intresserade. De egenskaperna är ovärderliga när en nybörjare stapplar in på darriga ben. Snygg webb har de också, bra där!

IMG_0584

Så här vilar du om du jobbar i en crossfitbox: i en squat. Coola Elin i mitten skriver för tidningen Stark, läs!

IMG_0616

Clean/frivändning. Kämpar… Älskar engagemanget från tränare Hannes där! Ner på knä ba.

IMG_0611

Trend och träning-Anna markar.

IMG_0602

Vevve tar din pappa i bänk vilken dag som helst. Inte min dock för han är fan den starkaste person jag vet.

IMG_0592

Böj, böj, böj. De senaste veckorna har jag petat ut böjen ur mitt schema, eftersom jag har haft så mycket problem med mitt låga blodtryck. Blir helt enkelt för yr när jag ska upp. Känns tråkigare än att ha ett möte måndag 07.25. Utan vikt går bra men det är cirka 1/111 så kul…

IMG_0624

Lysande mellis, tack för den!

 

IMG_0627

Sjukt jobbig WOD! Press, swing, boxjump, wallballs, rodd. En minut på varje, tre varv. Puh.

IMG_0629

crossfitsolidworkshop

Kredd till Träningsevent för foto på hela ganget. Bra tjejer, skulle gärna träna med dem varje lördag!

Har du gjort nåt kul i dag?

14 reaktioner på ”En välspenderad lördag på Crossfit Solid

  1. Inte haft hälften så kul som du.. ;) Lite Vinterstudion som iofs alltid är trevligt, sedan tillbringade jag några timmar i en gymnastiksal och tittade på dottern innebandymatcher i detta hemska påfund som kallas poolspel och innebär att man blir uppbokad minst en halv lördag och tvingas socialisera med andra föräldrar..

    Kvällen avslutades med pizza och bakgrundsmaterial till Hobbit 2 – vi laddar inför trean på bio!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s