Jeanna

Jag heter Jeanna (uttalas /ɧanna/, Schanna), är 27 år och förtjust i tanken på att forma mitt liv, min kropp och min hälsa som jag vill. Träningsmässigt är jag periodare, men har hängt på gymmet i tio år.

Just nu: besatt av olympiska lyft. Sensommaren 2013 släppte jag alla andra redskap för att fokusera på skivstången och det var som att hitta hem. Inget stärker mig – på så många plan – som ett par set marklyft.

Balans: bryter gärna av med yoga och meditation. Psykiskt hälsa är lika intressant som dess motsats och jag lär mig hela tiden saker om mig själv. Mitt knäppa, osorterade, oregerliga jag.

Vardag: Med man, katt och bonusbarn på Stockholms bästa gata. Slickar dagligen i mig energi från fantastiskt roligt jobb på webbredaktion.

Det här är min dagbok och mitt forum för debatt och jag gillar verkligen att du är här!

7 reaktioner på ”Jeanna

 1. Åh vad du entusiasmerar! Jag har precis själv tagit upp min yoga efter ett längre uppehåll pga sjukdom. Sovrar bland René Voltaire, rawfood, ayurveda, lchf och annan kost. Här läser jag gärna! //Anna

  Gilla

 2. Jag funderar också på att börja på ConCor! Har varit och kört ett testpass och det var ju verkligen kul (och apjobbigt)! Anser mig annars relativt tränad både vad gäller styrka och kondition men så visade sig inte vara fallet. Jag var ett blåbär till och med bland blåbären..
  Det som bär emot lite är större avstånd än nuvarande gym, biltullar, ev. köer på Tranebergsbron, osv. Litet projekt.
  Bor du själv i närheten av ConCor?

  Då kanske vi ses snart på något svettigt pass!

  Gilla

  1. Samma här, jag är fortfarande ett blåbär i allra högsta grad! ;=) Som tur är får man ju fuska och justera och kippa så att det funkar. Jag tycker hur som helst att Concor är toppen. Allt fungerar verkligen perfekt och alla pass jag har varit på har varit utmärkta. Jag är mer än nöjd! Bor inte på Kungsholmen, men jobbar där så det funkar. Förstår dock dina funderingar helt och hållet. Jag har alltid tränat på Sats och undrade hur det skulle bli att inte bara gå till närmsta bästa gym. Nu känns det som att alla såna pass som jag har gjort tidigare har varit slöseri med tid i jämförelse, så jag cyklar gärna en extra sväng för de här galenskaperna.

   Gilla

   1. Men vad glad jag blir att du också har en omväg och tycker det är värt det!
    Tränar också på SATS nu men är rätt trött på dem och den typen av träning, redo för något nytt! Att Camilla på ConCor får en att känna att man är hennes viktigaste kund (fast jag inte ens är kund….) är ju en känsla man saknar på SATS.
    Jag är beroende av fler helgpass och det var tydligen på gång så jag avvaktar till dess! Sen så!

    Kul att du känner att gym-bytet var rätt!

    Lisa

    Gilla

   2. Jag har verkligen varit otroligt trogen Sats, ända sedan jag var 17. Blev dock väldigt less på dem nu när jag började på Concor och först frågade om jag fick frysa mitt kort (har ändå haft det i nio år!) och istället UPPMANADES att säga upp det. Så himla fult, blev ganska stött faktiskt.

    Jag hoppas för också på fler helgpass på Concor, då tränar jag allra helst. Gillar dock morgonpassen som finns på schemat nu. Hoppas att du kommer över till oss senare! ;=) Och hör gärna av dig om du undrar något ur ett kundperspektiv!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s