Well, hello Snapchat!

Drrrrumroll! Självklart vill jag vara som überdonnan Sara och snapchatta mer! Jag heter jeannaullen, let’s be friends på Snapchat nu och på stört, okej? Fattaru inte riktigt grejen så läs hos Sara! Jag är lite hooked.

Annars då? Jo, jag är så sjukt nöjd över att min plan på att varva ner redan innan semestern har funkat. Min kalender är tom och jag kan pyssla med grejer i fred på jobbet = vacay för hjärnan redan där. Bara att vara mötesfri är himlagott. Möten kan vara kreativa, skojiga och bra om en har tur. Men de hackar också upp dagen och koncentrationen på ett ibland rätt ohälsosamt sätt.

Ibland är jag så smart att jag blir förvånad själv.

Använder du Snapchat? Hörs vi där?

Kram!

Annons

24 reaktioner på ”Well, hello Snapchat!

 1. Tyvärr inte, av samma anledning som Anna – jag vill inte bli beroende, för jag vet att jag kommer blir det :-) Så jag får snällt följa mig här, och du får inte följa mig alls. Hemliga tjejen, typ!

  Gilla

  1. Ja det är du verkligen, det har jag tänkt flera gånger på. Om du alls är tjej, vad vet jag! Det är fint tycker jag. Att det finns såna som du som delar med dig av dig, utan att för den sakens skull SYNAS. Förstår du hur jag menar? Att du delar med dig trots att du inte är ute efter några visningar eller dyl tillbaka.

   Gilla

   1. Jag är tjej, det jag skriver är sant men inte avslöjande eller utelämnande. Ibland känner jag dock att jag skulle vilja berätta mer om vissa saker (jag tror du märkt det), men samtidigt vill jag inte öppna mig inför hela världen. Kanhända att jag mailar dig en sån gång, jag har varit nära många gånger.

    Gilla

 2. Neeeeej, locka inte in mig i fördärvet nu. Har hittills inte fallit för frestelsen. Hinner liksom inte fler saker som tar min tid. Jag vet att jag skulle fastna och bli ännu mer beroende av allt det där jag inte vill vara beroende av fast som jag samtidigt tycker är kul…. Vågar vägra lite till, men trillar säkert dit snart :)

  Gilla

 3. måste säga att jag och snapchat verkligen inte kommer överens, jag brukar vara snabb att förstå mig på appar, men snapchat är ju inte logiskt. Inte nånstans. och är det inte logiskt blir jag putt och raderar.
  Men borde kanske ta mig i kragen och försöka igen, för femtielfte gången, det är ju det nya hippa coola nu?…

  Gilla

  1. alltså, stories? När får man se sånna? Har lagt till så jag ser dig som vän? men några stories ser jag inte alls?! hallå. grandma här. *mutter*

   Gilla

   1. Flyg och boende är redan fixat, åker om mindre än tre veckor (!), så jag tänker mer käk, öl, hänga, annat skoj. Får inte springa men tänkte ändå ta med träningskläder och träna i park (vi bor nära Hyde park) eller träna på hotellrum om väder är dåligt. Jag har bara varit i London en gång innan, och det var för OS 2012 så jag var mest fokuserad på det. Såg lite turistgrejer så det tänker jag mest skippa den här gången.

    Gilla

   2. Jamen visst! Jag tycker Kingly Court i Carnaby är vansinnigt härligt överlag. Trevligt hälsofik, bra yogaställe och mysig innergård. Rakt över Regent därifrån finns också Tibits, jättefint ställe med vegetarisk buffé (bra mat!). Det ligger i ett urgulligt hörn på Heddon street. Gamla klassiska Covent garden har ju allt och är också alltid mysigt för häng, shopping etc. Whole foods på Kensington high street är suverän. Det i Picadilly är det inte. Sen är det ju kul och intressant att lalla runt i Camden och Notting hill och låtsas att man bor i de där typiska husen tycker jag! Vi råkade springa på ett mycket trevligt område lite öster om Clekenwell en gång också, ska klura på om jag kan komma på mer prcis! Där fanns roliga indiemarknader, pop up-stores och roliga drinkställen t.ex. Ett annat bra och väldigt centralt häng som jag gillar är St. Christophers place vis James street. Nästa gång är sugen på att testa Barry’s Bootcamp som importerats från USA. Det finns på Kings cross. Bästa middagen jag har ätit var på Jamie Olivers Barbecoa vid St Pauls Cathedral. Som du märker hänger jag mest rätt centralt… Är det i Bayswater ni ska bo?

    Gilla

   3. Tack snälla! Japp, Bayswater it is. Ingen koll på området egentligen men tyckte avståndet till det mesta var helt ok. Jag vill till Brick Lane igen, och se mer av östra London generellt så dit vet jag att vi ska. Och Notting hill och Camden står också med på listan. Jag åt för övrigt de bästa stripsen jag någonsin ätit när jag var i Notting Hill senast. Gah. Vi känner väl lite att det är skönt att ha några fasta punkter men att det också är skönt att vara spontana och även att ta det lugnt med parkhäng och så. Vi båda är i behov av semester om en säger så.

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s