Vilket är ditt bästa recept med kokosmjölk?

kokosmjolk-garant

För några år sedan buzzades kokosmjölken från Garant något så galet. Alla älskade den och skrev att den var den krämigaste mjölken i mannaminne. Jag köper alltid eko så det blev aldrig av att jag testade. Men i helgen var eko slut så jag plockade på mig ett gäng av den här dessutom väldiga billiga grejan.

Och maj gadd! Det slutade med att jag åt direkt ur förpackningen med sked. Den var så magiskt krämig och god att jag aldrig sett maken. Jag som trodde ryktet på överdrivet.

Nu vill jag typ leva på kokosmjölk. Göra yoghurt på den och avokado, ha till efterrättspaj eller chokladmousse, blanda smuttis, äta som den är, pudra med lite kakao och hallon… Jag bara måste hitta massa nya sätt att få äta den här på!

Därför vill jag ha din hjälp. Och inspiration! Vilket är ditt favoritrecept med kokosmjölk? Hur äter du helst denna gudagåva? Berätta så att jag kan göra fina inlägg där jag testar ditt förslag!

Med vänlig hälsning,

Besatt

Annonser

15 reaktioner på ”Vilket är ditt bästa recept med kokosmjölk?

  1. Älskar oxå kokosmjölk & kokosgrädde! Har den egentligen helst som topping på fruktsallad/våfflor/bananpannkakor. Såklart gott även i smoothies men blandar man upp den för mycket tycker jag inte att man känner kokossmaken lika tydligt & det är ju jäkligt synd eller hur?/Emma

    Gilla

  2. Fråga först – tips sen. Har du hittat eko kokosmjölk tetra? Har nämligen valt bort eko pga att jag bara hittar på burk hittills.

    Tips – mixa mogen avokado och kokosmjölk med kakao och honung för en ljuvligt mjölkchokladpudding. eller värm bär och rör ner rejält med tjock kokosmjölk. Eller frusen cheesecake, pumpayoghurt, chiapudding…. Älskar kokosmjölk!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s