Som jag skrev på min Instagram i morse – nu är det bara granolasmulor kvar av min semester. Men den senaste granolan blev i alla fall bäst hittills. Kanske sista semesterdagarna också blir? Nå. Granolan! Rabarber! Så här:
2 dl havrekärnor
1 dl boveteflingor
1 dl hasselnötter
2 mixade rabarberstjälkar
1 dl vatten
3 msk kanel
In i ugnen i 25 minuter på 175 grader. Nästa gång tar jag vanilj istället för kanel, det gör sig fint till rabarbern.
Supergott! Provade att göra en omgång och den gick åt direkt. Bytte ut rabarbern till vinbär och hasselnötterna till sötmandel i omgång nummer två, lika gott det också!
http://nyfiknajohanna.blogspot.se/2013/08/vinbarsgranola.html
GillaGilla
Åh vad roligt, vad glad jag blir! tack för tips också.
GillaGilla
Mums. Låter riktigt gott ;)
GillaGilla