Malou och jag i dag

DSCN1164Tänker du någonsin att ah, skulle det inte vara lite skönt att vara så där halvsjuk ett par dagar..? Ligga på soffan med gostäcket och glo på Girls och eh… Malou?

Nä okej, kanske inte Malou.

Malou är helt galen.

Ja, jag var arbetslös ett kort tag 2009.

Hem till gården då?

Min pappa har spelat in alla avsnitt av Hem till gården sen typ -79.

I alla fall. jag tänker så där ibland. Ååååh för att få vara ynklig och slapp och suuuuk. Men jag menar det inte. Så klart. Det insåg jag inte minst klockan 01 i natt, när jag vaknade med frossa och ont överallt och middagen i halsen och allt det där.

Surt! Men nu gör vi nåt bra av det här. Typ läser allt i tidningshögen, hittar nya bloggar, drömmer om Strawberry cheesecake.

23 reaktioner på ”Malou och jag i dag

      1. Fast jag kan sakna att ligga i sjukhussängen hur knäppt det än låter! Liksom bara vara och låta andra ta över.

        Gilla

  1. Hå hå ja ja – jag känner att jag skulle behöva svalna av min hjärna för en stund. Det har snurrat en aning för mycket – och nu sitter jag och försöker jobba. Går så där. Tur att det finns bloggar att kika in på. Det här med nycklar och mobil, såg en tjej (annan blogg) som har en midjeväska. Fasiken vad smidigt tänker jag. H&M ska tydligen ha nåt sånt. Är Malou galen? Jag kan tycka det är rätt slappt och skönt och en nobrainer att kolla på det programmet – fyller en funktion på något vis.

    Hoppas att du kryar på dig. Jag går och lägger min hjärna i en isvak.

    Emilia

    Gilla

    1. Isvak som låter som the grej, Emilia. Jag blir så impad av alla er egenföretagare. Ni är grymma! Malou, lite galen, ja det tycker jag. Hon är liksom lite… dominant i intervjuarna ofta, upplever jag. Fast det är ju det som är programmets roliga grej. Midjeväska, hihi! Det ger så lustiga associationer. Måste kolla in!

      Gilla

  2. Ja, en tror att det ska vara mysigt på något vis när en drömmer om det men i verkligheten – Inta alls lika mysigt.
    Men alltså Malou, blir så deppig av det programmet!
    Malou ba: – ”Du mår väldigt dåligt över detta?”
    Gäst: ”-Eh, näe, jag mår väldigt bra faktiskt, är lycklig!”
    Malou: ”-Men, hur skulle du säja att din deppresion yttrar sej?”

    Gilla

  3. Haha, förstår EXAKT! Har hållit på sådär sedan jag var liten, önskat mig sjuk bara för att få vara hemma, och sen alltid ångrat mig. Varje gång.

    Håller med om Malou. Jag tycker väldigt sällan illa om fölk jag inte känner. Men jag kan för mitt liv inte förstå hur hon kan få ha det jobb som hon har. Står inte ut med att se henne intervjua på sämsta tänkbara sätt. Så dåligt påläst, virrig och ointresserad, samt hur hon lägger svaren i mun på alla hon intervjuar.

    Dagens ordspya avklarad, check! flåååt x)

    Gilla

  4. Jag förstår precis vad du menar – den känslan. Det är som VAB-dagar för mig, guld värda för att få pausa en dag men samtidigt inte alls roliga, såklart.

    Gilla

Säg nåt!