Styrkelyft gav bränsle till en lång dag

20130523-181116.jpgKära vänner därute!

Som jag saknar er just nu. Trots att ni är så aktiva i kommentarsfältet och bara MATAR (haha) (okej, jag är övertrött) mig med mellistips. Lyllos mig! Själv jobbar jag dygnet runt känns det som (och det är nästan sant). Precis som en väldig massa andra journalister och kommunikatörer runt om i Stockholm just nu, skulle jag tro. Turligt nog är ju mitt jobb det typ roligaste som finns, särskilt när det bränner till.

Tack vare fantastiska kolleger fick jag en timmes frist vid lunch och hann smygdejta Hans på Sats Stureplan. Vi fortsatte öva styrkelyft, i dag var jag lite fegare, mer om det en annan gång, men det var fantastiskt kul. Som ni ser ovan är magnesium mina svettiga tassars allra bästa vän från och med nu. Troligen var passet bränslet som gör att jag fortfarande kan sitta här på jobbet och känna mig lugn och glad. Jag vill så gärna bli kompis med den där stången! När Yoga games är förbi ska jag lirka upp den så mycket jag bara kan.

Och vårrusrapporten, ja den kommer förstås. Jag var inte riktigt beredd på en jobbvecka som den här. Håll ut! Men jag kan i alla fall avslöja att vinnaren kommer att få ett litet pris. Ett pris som passar den här bloggen tämligen bra…

Nåja, nu ska jag försöka hitta någon lämplig mat och förhoppningsvis också lyckas packa inför Göteborg. I morgon är det dags! Jag har redan börjat tänka i lustiga ordvitsar helt per automatik. Bra att vara laddad!

Hur har ni det? Vad tränar ni? Vad funderar ni på just nu? Jag vill veta allt och vad som helst!

Glad att ni finns ju. Kram!

Ps, är inte den här lappen på sats Stureplan helt fantastiskt?! Hahahaha! Vem här känner sig träffad..?

20130523-182123.jpg

23 reaktioner på ”Styrkelyft gav bränsle till en lång dag

  1. Låter härligt med stången! Jag har varit i Stockholm en sväng och passade på att besöka löplabbet för ett par nya, bra löpskor. Ser fram emot att få testa dem men fysioterapeuten gav fortsatt löpförbud igår. Imorgon ser jag fram emot en ledig dag med ett tungt benpass på gymmet och lång promenad i naturen. Ha det bra och ha en superbra helg i Gbg!

    Gilla

      1. Det blev ett par saucony, ganska mycket traditionell löpsko och inte speciellt snygg. Men jätteskön och bra för mig, stabil och mycket dämp. Den hade lite mindre höjdskillnad mellan tå och häl än vanligt för en väl dämpad sko, som skulle ge lite mer ”barfota-effekt” men samtidigt med bra stöd och dämp. Jag gillade verkligen löplabbet med grym service! Häromdagen skaffade jag också en ny gymsko, det blev en merell pace glove, min första minimalistiska sko och den kändes grymt skön. Så nu ska fötterna bli starka och idag gav fysioterapeuten klartecken för att lite lätt börja springa igen, yey!

        Gilla

  2. Härligt med styrkelyft! Jag kurerar en ond hals med tapas och rödvin. Oklart om det är doktorns ordination…men det var gott för själen! Och så ser jag fram emot min yogakurs som börjar på måndag :-)

    Gilla

  3. I veckan verkar jag inte träna alls, inte än så länge, förutom cykling till och från jobbet då. Men imorgon kanske. Fast då ska vi ut och plantera skog… hmmm… jag tror det kommer att räknas som ett träningspass ;-) Annars så joggar jag, styrketränar, cyklar/spinner. Men den här veckan har nog haft för få timmar… nåja, det blir så ibland!

    Gilla

  4. Helt underbar lapp :)

    Jag har en finfin dag. I morgon är jag ledig för att vara hemma och rätta nationella prov. Det känns mycket bra. Jag har vilat kroppen hela dagen och laddat på för att springa backintervaller i morgon. Det blir en härlig start på en härlig helg!

    Gilla

      1. Jag är ”ledig”. Vi har fått tid till att rätta nationella prov hemma. Jag har alltså varit hemma med betalning idag och har inte tagit ledigt för att rätta. Det kunde jag ha förtydligat :) så jag har inte varit duktig flicka idag utan faktiskt tvärtom. Jag har inte rättat alls mycket ;) mest för att jag jobbade på i veckan så att jag verkligen kunde vara ledig på riktigt idag. Smart va?! :)

        Gilla

      2. Jag förstod det, men det är inte att vara ledig, det är att jobba hemma! Och ja, det tycker jag var smart. Finns ju inget skönare än att verkligen kunna vara ledig en fredag. Mmm..!

        Gilla

  5. Tränar mindfulness och funderar på yoga. Om man kanske skulle börja? Vad säger du? Är det klass som gäller? Video? Klipp på youtube? Vad är bäst?!? :) Ta hand om dig!

    Gilla

    1. Åh, Gabriella, förlåt. Jag vet att du har frågat det här tidigare. Jag tycker så klart att du ska testa yoga och det bästa är att gå till en riktig studio, åtminstone några gånger. Men det är dyrt (du pluggar väl?), så kanske ska du testa youtube (sök dig fram, finns massor!) eller dvd (googla t.ex. globalyoga med Johanna Andersson). Testa dig fram och se vad du gillar. Börja, liksom. Gå sedan till studio för vägledning när du känner att en hand i ryggen vore till hjälp.

      Gilla

Säg nåt!