Jag har inte tänkt på hösten

kossamu

grusvag

Hej kompisar!

Hoppas att ni mår bra och har lika fint väder som vi. Hipp som happ har vi luffat vidare  – nu Öland! Visste ni att man kan bli jetlaggad av att bara flyga i två timmar? Jag är det i alla fall! Vill mest sova dygnet runt ungefär. Alternativt läsa The Rosie Effect som jag köpte i bokstaden Edinburgh och ÄLSKAR IHJÄL. Läs den och del ett, The Rosie Project, i sommar vetja!

Jag lät faktiskt bli att springa min favoritrunda i dag, trots att det är bästa sättet att starta en Ölandsvistelse. Yoga, promenad och styrka med egen kroppsvikt räckte gott och väl för den här slitna kroppen. Det är hårt att vara luffare!

För övrigt fattar jag inte att jag redan har haft semester i tre veckor. Det bästa är att jag inte har börjat fundera på hösten än! Det händer mig annars halvvägs in i semestern ungefär, att jag börjar fundera på hur fantastiskt duktig och perfekt jag plötsligt ska bli det här året. Håller cirka första veckan.

Å andra sidan har jag ju sedan tidigare ett inhandlat terminskort på Atmajyoti Yoga samt planer på att köra Stronglifts igen såatte… Jag kommer inte precis tomhänt in i hösten ;=)

Har du börjat planera din höst än? Eller är du carpe diem-typen (finns den ens..? Utom i självhjälpsböcker?)?

Annons

9 reaktioner på ”Jag har inte tänkt på hösten

 1. Jag är långt ifrån carpe-diem-typen, men får sån total ångest bara av tanken på hösten. Har försökt ändra på det varje år, men nu låter jag ångesten härja fritt. Pallar liksom inte streta emot. Mår så himla bra på sommaren, oavsett väder (nästan ;) ) och sen när hösten kommer så dör något inom mig varje år. Försöker acceptera läget numera bara. Hehe.
  Ha så underbart på Öland Jeanna! Kram :)

  Gilla

  1. Jag förstår hur du menar. Så känner mig när jag tänker på vintern. På sommaren känns allt lätt och jag fattar inte hur jag i vintras kunde vara för trött för att träffa kompisar efter jobbet. Tyvärr vet jag att det blir samma igen så fort vintern är tillbaka. Ska streta emot! Tack Erika, hoppas att du också har det riktigt gott. Stor kram!

   Gilla

 2. Jag älskade båda Rosie-böckerna, så mysiga! Själv tänker jag massor på hösten, men det är nog bara för att det är så himla mycket förändringar. Men det blir kul, jag är sjukt laddad!

  Gilla

 3. Jag har lyssnat på Projekt Rosie via Storytel. Uppläsaren förmedlade boken på ett kanonbra sätt. Jag ska genast speja efter uppföljaren!
  Jag gillar också frånvaron av hösttankar. Därför känns det faktiskt väldigt märkligt att redan hitta en massa kantareller i skogen. Att plocka kantareller är liksom min måste-inför-hösten-rutin, därför blir tidsuppfattningen lite snurrig.

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s