Gräs är visst inte alltid ett ultimat underlag

brygga

Nu har det gått drygt två år sedan Vevve och jag drog igång #Yoga30d och startade den magiska Facebookgruppen som i dag är #Beyoga365. Eftersom jag tog en lång yogatimeout mitt i detta har jag liksom missat att njuta av hur stort och fint det faktiskt är. Att vi skapade det där. Jag var med! Om shanti på det.

Det här, tomten på Öland, har hela tiden varit min drömyogaplats. När jag sträcker upp handen i triangeln är det topparna på våra hasselbuskar som jag ser framför mig. Jag har alltid älskat att göra en chaturanga ner i gräset. När vi har åkt hem efter somrarna har jag inte förstått hur jag ska kunna fortsätta i det där trånga utrymmet bakom sängen hemma och ofta har jag heller inte lyckats med det. Känt mig instängd.

Den här sommaren har jag upptäckt myntets andra sida: det är svårt att yoga på gräs. Ojämnt. Jag förstår plötsligt poängen med ett plant golv och att kunna rulla ut en matta. Fast jag går absolut inte in, för jag är så lycklig över att kunna spendera nästan all vaken tid inomhus. Det finns så klart ingen finare fond! 

Nu förstår jag plötsligt varför det kryllar av yogaträdäck på Instagram! Smartisar. Och varför somliga yogalärare menar att det är särskilt bra med jämna underlag…

Kanske ska förespråka ett litet byggprojekt till nästa år..? ;=)

3 reaktioner på ”Gräs är visst inte alltid ett ultimat underlag

  1. Spännande med yoga. Har aldrig lockats av det själv, men har förstått att det har sina fördelar för oss löpare. Och DÅ blir jag så klart lite mer lockad 😀

    Gilla

    1. Det gör det verkligen! Löpning gör ofta kroppen riktigt stel, att sträcka ut ordentligt med jämna mellanrum är lika viktigt som mat och vila för att hålla i längden! Yoga är ett mysigt sätt som för med sig andra fördelar också.

      Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s