Sex ord som beskriver mig

kopenhamns-hopp

Jag i Köpenhamn förra veckan!

Sex ord som beskriver mig. Erika har publicerat sina och jag blev inspirerad att göra samma.

Så här:

Flamsig

Jag flamsar och tramsar och är lite för ful i munnen nästan hela tiden med människor jag känner och tycker om. Vi skrattar oss igenom dagarna på mitt jobb och jag älskar att få andra att bryta ihop av fniss eller besvärat skruva lite på sig. Underbart.

Ego

Åh, jag älskar att ha allt ljus på mig. Jag vill gärna göra saker på mitt sätt och tyvärr är jag den där läbbiga personen som ibland backar bandet och gör om något som någon annan har gjort… usch. Men jag tycker ju att jag har rätt! :)

Blyg

Jag är superblyg i sammanhang där jag inte känner mig bekväm. Då får jag tunghäfta och glömmer helt hur en småpratar och känner mig som att hela jag är en stor köttklump som bara studsar runt helt okontrollerat och rodnande. Hemskt.

Social

Ja, blir jag bara varm i kläderna försvinner den där blygheten tvärt. Jag älskar att småprata och bubbla med kända och okända – men bara korta stunder med varje person. Jag tröttnar snabbt och vill vidare. En minglare. Men, som sagt. Bara när jag är bekväm!

Introvert

Jag behöver ofta ladda mina batterier både länge och väl. Bäst är det om jag får vara helt ensam en kväll eller två. Då kommer jag i balans och takt med mig själv igen. Får jag inte det blir jag bara tröttare och tröttare och grinigare och grinigare. Det är något jag tänker att jag måste vara noga med att ta hand om genom livet. Så gott det går. Motstå samhällets himla pålagda idéer om hur det ska vara.

Knasig

Jag upplever ofta att jag tänker annorlunda mot många andra, som att jag inte alltid bryr mig om konsekvenser eller har en annan box än folk jag umgås med. Min hjärna skenar helt enkelt ofta i väg i konstiga fantasier och idéer och jag säger mycket högt som inte andra gör. Det betyder kanske snarare att jag är otaktisk och korkad än knasig – men det gör mitt liv betydligt mycket mer händelserikt.

Säg ett ord som beskriver dig!

Annonser

13 reaktioner på ”Sex ord som beskriver mig

 1. Fantasifylld skulle jag nog säga, kommer på idéer och planer hela tiden (inte alltid de allra logiska men iaf)
  Haha du sprider sådan härlig energi, älskar bilden!!

  Gilla

   1. oh ja, ibland håller jag mig så jag inte säger nåt olämpligt i fel sällskap, viss galghumor kan ibland få folk att sätta i halsen. haha!
    Stor kram till dig med :)

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s