Det som är viktigt

yogagames-mamma-jeanna

yogagames-mamma

Hej på er! Hur har ni det?

Här snurrar livet i ljusets hastighet ungefär. I helgen som jag gick hade jag den stora, stora ynnesten att få vara på Yoga games i Göteborg med min bästa vän och favoritperson, läs: mamma. Vi sov som små grisar, åt god mat (Boef Bourguignon och risotto på Bon och råbiff och räkmacka på Gothia Towers skybar, allt mycket bra tyckte jag) (särskilt för att vara ute på landsorten. Hähä).

Yoga games är mitt absoluta favoritevent. Det här var mitt tredje och jag blir alltid lika imponerad av att logistiken flyter så perfekt. Och att jag går ifrån exakt alla klasser med aha-upplevelser! Tänkte försöka återkomma om det separat senare.

Sedan kom jag hem och upptäckte att jag hade jour. Bara att hoppa in i Nepal-rejset all vaken tid. Inget mot mina kolleger som äntligen är på plats och inte kommer hem förrän i slutet av maj så där. Jag är så stolt över att jobba på en myndighet som gör sådan nytta för människor i en akut krissituation! Mitt hjärta är med dem där nere. Och med alla drabbade så klart. Skänk pengar du som kan! Nepaleserna har knappt rent vatten i vanliga fall, tänk er bara hur hygienen blir nu. Det är farligt, på riktigt, och vi kan hjälpa till.

I kväll är jag ledig och ska på min ashtangakurs. Är så himla peppad! I morgon ska jag squatta, har inte gjort det på en vecka då. Riktigt ser hur tyngdlagen får grepp om röva igen! Hunger? Obefintlig. Det ska vi ändra på.

Och hos dig? Vilken är din viktigaste erfarenhet eller händelse från veckan som gått?

Min är inte riktigt tydlig, jag anar den, den växer fram. Den är väldigt inspirerad av Louise Bourgeois utställning som finns på Moderna i Stockholm just nu…

11 reaktioner på ”Det som är viktigt

  1. Nämen ser man på! Vi tycks ha haft samma tanke idag, ”vad som är viktigt” var just mitt tema på bloggen också… Kul att läsa om din mor&dotter-helg, jag ser själv fram emot en sådan i maj. När åker du till Barcelona förresten?

    Gilla

  2. Idag var jag på en konferens som tog upp anhöriga till personer i missbruk; medberoende helt enkelt. Även om jag inte har någon nära person som missbrukar så kunde jag checka av alla punkterna i ett medberoende och jag har verkligen en sådan relation till en person i min familj. Det är lite därför jag sprang in i väggen, och det jag tog med mig var hur viktigt det är att verkligen jobba aktivt varje dag för att inte ramla in i fällan igen, något som jag kanske varit dålig på nu under slutet. Viktig, men också jobbig insikt!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s