Världens bästa dryck

vattenglas

Den här fredagen har vi ägnat åt en utmärkt blandning av fin- och fulkultur. En snabb men fräsch thaibuffé efter jobbet, in till Dramatens lilla scen och sväva i väg i konstens egna lilla värld. Vi såg Mannen utan minne, den var kul, vi tyckte om den!

På vägen hem, efter salt thai och timmar på teatern, var det inte champagnebarer som lockade. Vi ville inte ha IPA eller Cava eller Margarita. Vi ville ha vatten. Liter- och åter litervis med vatten. Utan bubblor eller citroner eller smaker. När allt kommer omkring är det världens bästa dryck.

Vad gjorde du av din fredagskväll?

Annonser

11 reaktioner på ”Världens bästa dryck

  1. Vatten! Älskar vatten. Behövs nästan inget annat, men ibland är det gött med bubbel eller rödvin. Och det senare kanske det blir ikväll pga sitter på skolan nu och efter 140 timmar regressioner borde jag väl kunna få ett glas rött?

    Gilla

      1. Haha, det lät nog mer dramatiskt och spännande än det var. Körde själv hem till mina föräldrar genom småländska ödemarker. För att mota tristessen tog jag med en julmust. Syftet med bilresan var desto roligare, lite semester på kallare ort.

        Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s