Hur en gör det bästa av sin katt-situation


Alltså den här. Alla ni katt-mamas eller papas som tränar, yogar, fotar eller bara finns hemma med era djur fattar grejen. Skrattar ihjäl.

Annonser

13 reaktioner på ”Hur en gör det bästa av sin katt-situation

 1. Haha, klockrent! Med två ragdolls kommer ju dessutom den där lösa och lediga stilen automatiskt. Vetekatten (hehe) om jag klarar av att hantera 10-kilosklumpen sådär bara.

  Gilla

 2. Hej! Du skrev tidigare att du ville träna hamstrings mer, så de blev synligare, och yay, det vill jag med! Dock tycker jag det är svårt, mina quads tar lätt över (och växer gladeligen :) ) Kan du inte tipsa om bra övningar för hamstrings och gluteus? Kram!

  Gilla

  1. Hej Lisa! Jo självklart! Min bästa övning är enbensmarklyft med kettlebell. Välj en så tung kula du kan utan att tappa kontroll över ryggen! Höftlyft, alltså thrusters, men vadderad skivstång är också toppen för baksida och rumpa. Våga lägga på vikt här! Jag gör också enbensknäböj i trx och utfall i trx vilket känns fint i framför allt rumpa och utsida. Där har du ett rätt tufft pass! Säg till om du vill att jag beskriver nåt utförligare.

   Gilla

   1. Thrusters har jag just borjat med! Och ja, de tar ratt bra :) Nar du sager enbensmarklyft, menar du raka da? For tillfallet gor jag bara vanliga marklyft med stang, och squats med stang (mest frontsquats, eftersom mitt gym inte har nagot squat rack). Tack for tips, du ar grym!

    Gilla

   2. Precis, raka! De tar baksida lår betydligt mer än vanliga marklyft, även om jag personligen tycker att det senare är världen bästa och mest härliga övning :) Vad bra att du gör frontsquats, det tänker jag ofta att jag vill börja göra. Kanske ska byta mina vanliga mot det?! Tror att det är bra för såna som jag som är lite rädda med vikten på axlarna. Att ha den framför kroppen är inte alls lika läskigt.

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s