Kompressionsstrumpor för trötta ben

IMG_2193-0
What’s up? I dag är det kompressionsstrumpor som gäller här – oh vad benen är tunga i dag! Älskar träningshelger, det ger sån energi och skjuts in i veckan. Lördagsgodis för själen!

Och kompressionsstrumpor är som lördagsgodis för trötta ben. Kan verkligen längta efter att få stoppa ner fötterna i dem och känna trycket runt vaderna. Upp med blodet ba! Jag använder dem faktiskt oftare till vardags än till träning. Till exempel när jag flyger eller är tung i benen som nu. Använder du kompressionsstrumpor?

Jag kanske borde vila i dag, men skivstången hägrar, jag längtar. Nu vill jag skriva något cheesy om det matta stålet mot händerna men nä, jag håller i mig… Funderar på att testa ett nygammalt Sats och hoppas att det finns ett ledigt podium. Om jag kommer från jobbet i tid. Vill inte slåss med de andra klockan-17-lyftarna…

Tränar du i dag?

Annonser

17 reaktioner på ”Kompressionsstrumpor för trötta ben

 1. Jag får betongvader av kompressionsstrumpor när jag springer – eller så sitter det mellan öronen?! :)
  Tog ett tag innan jag såg sambandet mellan jobbiga vader när jag sprang och att jag då hade strumporna på. Känns som om mina vader inte får luft (det är här jag undrar om det inte är något mellan öronen…). Så jag totaldissar dem när jag springer, men gillar att ha dem när jag lyfter och att dra på mej dem After Run är perfekt.

  Gilla

 2. Jag brukar sätta på kompressionsstrumpor efter att jag sprungit ibland. Särskilt när behinnorna krånglar känns det skönt. Undviker också gymmet vid fem. Tidigare morgnar eller sen kväll är min grej. Har just nu trasiga handflator efter ett marklyftspass igår mellan 21 och 22 :-).

  Gilla

 3. Har använt kompressionsstrumpor senaste gångerna jag flugit men känner mig nästintill fångad i dem… Men de fungerar ju så det är nog bra.

  Gilla

 4. Jag har faktiskt aldrig haft kompressionsstrumpor, men borde kanske pröva? Jag tänkte först träna innan jobbet, men det blir så bökigt att ta med sig alla grejer så istället tränar jag sent ikväll när jag slutat jobba. Det är faktiskt ganska skönt, det brukar inte vara så mycket folk på gymmet vid nio på kvällen :)

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s