Let the games begin!

munchenbryggeriet

yogagames-halsomassa

yogagames-halsocafe

Så kommer den där dagen en väntat på! Den här helgen hänger jag på Yoga games i Stockholm. Jag är Göteborgsfantast, men ändå glad att de för första gången valt att arra eventet här i min stad. Lyxigt att slippa åka tåg och bo på hotell! Ja, så tycker jag… ;-)

Yoga games är mitt favoritkonvent, har väldigt fina minnen från min första gång i Götet 2013. Är du nyfiken så kom och häng! I dropin-salen finns gratisklasser hela dagen och mässan är också gratis. Münchenbryggeriet ska du till!

Att gå på konvent är lika delar pirr, pepp och nerver för mig. Hur ska det bli liksom? När jag bokade i höstas var jag visst modig och valde bara klassar märkta med E, för erfarna yoginis. Trodde att jag skulle känna mig som det nu! Men det gör jag inte. Det är läskigt. Å andra sidan är jag ingen nybörjare heller. Åh det ska bli så kul!

Förresten, visst är Stockholm bra vackert ändå? Jag hade riktigt religiösa upplevelser när jag gick genom stan efter att ha hämtat ut mina biljetter i går kväll.

Vad gör du i dag?

riddarholmen

norrmalarstrand

6 reaktioner på ”Let the games begin!

  1. Har varit jättesugen hela helgen, och nästan ledsen och ångrat att jag inte valde att gå på yogagames i sthlm den här helgen, trots att datumen inte passar mig lika bra som Gbg i april, och jag har inte tid/råd att gå båda. Tillbringar varje torsdag och fredag i Stockholm nu för tiden eftersom jag går en massageterapeut-utbildning och kan bara hålla med om att det är magiskt vackert.

    Gilla

  2. Vaknade upp med feber, min förkylning har tagit om så jag är riktigt less. Hade massa kul planerat, meeeeeeeeeeeen vad gör man?! Bara att boka av och försöka bli frisk helt enkelt! Hoppas Yoga Games blir grymt för dig :)

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s