Att åka skridskor med skidor på

karlberg

Så här glad och grynig var jag när jag gled omkring Karlberg en sväng i kväll. Spåren var hemskt isiga och röriga, jag fattade liksom inte hur de gick. Var mest glad att det faktiskt gick att testa skidorna igen, trots att luften nästan är vårvarm!

Nu sitter jag i soffan, äter tranbärschoklad och funderar på vad jag ska göra i morgon när jag har en ledig dag. Ärligt talat ligger alternativet ”stanna inne och läsa Paper Towns hela dagen” ganska bra till…

Vad skulle du göra om du vips fick en ledig mitt i veckan-dag?

Annonser

17 reaktioner på ”Att åka skridskor med skidor på

 1. Först och främst skulle jag jubla, HÖGT!! För spontana lediga dagar sker väldigt sällan i mitt schema… Men ja, en långfrukost, sedan nyhetsmorgon i soffan och givetvis ett härligt träningspass, utan stress och bara fokus på det som känns skoj för stunden. Sedan en powernap i soffan också ;)

  Gilla

 2. Sovmorgon och långfrukost först! Skulle säkert dubbelträna, löpning utomhus i dagsljus är alltid härligt och egen yoga eftersom jag så sällan hinner träna det själv, bara instruerar. I övrigt vet jag inte, beror på vad jag var sugen på just den dagen, läsa en bok, baka, träffa någon jag inte hinner (men då krävs att hen oxå är ledig då).

  Gilla

  1. Ja, gå på känsla är så klart det viktigaste! För mig är nog nyckeln till magin med en ledig dag just att ingen annan är ledig – inte för att jag inte vill umgås, men för att det är härligt att bara följa sin alldeles egna känsla en hel dag utan att väga in andras behov, lust och vilja.

   Gilla

 3. Bonusledigt är just… bonus! Bara man struntar i att försöka komma ikapp med tvätten, dammråttorna och annat elände ;) Nu har jag relativt lätt att dissa nämnda saker, men får ändå kämpa lite med bara vara:ndet när jag är ledig. Försöker ”tänka söndag”, det är en bra början :)
  Kram och njut!

  Gilla

 4. Det var ett härligt gryn minsann! Hur dök det upp en ledig dag sådär? Awesome hursomhelst. Om jag hade en ledig dag där jag verkligen kunde koppla bort & vara ledig så skulle jag nog börja med att ge mig ut – jogg, prommis, fotosväng, upptäcktsfärd. Aktivitet med intryck i alla fall.
  Sen skulle jag äta långfrukost, pilla lite med bilder eller planera roliga privata projekt och sen skulle jag ta en siesta (jag ÄLSKAR siestor).
  Sen skulle jag gärna avrunda med en middag med en eller flera kloka medtanter :)

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s