TRX och crossfitbootcamp

trx

Hej på er! Och hej måndag vecka 7. Sportlov hos några av er kanske, själv har jag sportlov mest hela tiden. I alla fall sport av olika sorter. Har tänkt lite på det där, att min träning inte har varit så varierad som nu sedan jag var barn. Förra veckan var det yoga, löpning, längdskidor, marklyft, knäböj, tennis. Allt i en härlig röra. Jag gillar det!

I dag höll jag fyra precis likadana föreläsningar på raken utan paus och sedan var jag så trött i huvudet att jag blev yr bara av att tänka på gymmet-klockan-17.30. Min billiga fejk-trx däremot, den lockade! Spännbanden, som vi säger här hemma. Den påminner mig om hur otroligt kär jag är i alla former av funktionell träning. Från marklyft till armhävningar och enbensknäböj med balansmomentet som uppstår när ena foten sitter fast i spännbandet. Övningar som jag har nytta av.

På tal om funktionell träning undrar jag om någon av er är sugen på att göra en crossfit-bootcamp under fem veckor i vår? Min kompis Maria skulle göra The Grind tre morgnar i veckan på ConCor Crossfit men har skadat foten. Hon undrar om någon av er vill ta över platsen till rabatterat pris? Ursprungligen kostade tre morgnar i fem veckor 1 450 spänn, men hon ger alltså gärna rabatt. Läs här och mejla mig om du är pepp! Det börjar nästa måndag och verkar stenhårt och sjukt kul.

Vilket är ditt bästa exempel på effektiv och rolig funktionell träning?

trx-2

Annonser

6 reaktioner på ”TRX och crossfitbootcamp

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s