Medicin! Fort!

IMG_1093

I dag

Har jag träningsvärk i vaderna efter gårdagens knäböj med hopp! Bra. Vaderna behöver älsk.

Dricker jag min kanske godaste juice hittills! Fem små rödbetor, ett grönt äpple och en hel lime. Älskar lime, det smakade fin drink vid strand, mmm.

Äter jag omelett på skrufset från en tidigare selleri-och-äpple-juice. Win-win! Och bara mat gjord i vår nya Crock Pot resten av dan. Ska berätta mer om den framöver. Nån annan som har?

Ska jag ta en ordentlig promenad på lunchen. Börjar känna mig påverkad av mörkret och nä, det ska inte få fortgå till mars. Medicin, fort!

Vill jag vara glad, bara. Det räcker gott.

Tränar jag nog inget annat än svettig storstädning. Och några solhälsningar förstås.

Vad gör du i dag?

Annonser

16 reaktioner på ”Medicin! Fort!

 1. Jag har en ledig torsdag och började dagen med cellprov (ALLA tjejer som blir kallade ska gå. punkt!), lunchspinning och nu är det latande i soffan som gäller. För att jag kan :)
  kanske skulle gå iväg och slänga kartonger och tidningar, men drar mig lite nu när jag bara sitter och tar det lugnt. Det svåra besluten man måste ta då man är ledig ;)

  Gilla

 2. Jag hade föreläsning tidigare än vad som borde ha varit tillåtet idag, jag förstår inte hur jag tog mig upp och dit. Himmel, vilken trötthet. Annars jag har läst, läst och läst om handel. Och nu ska jag på rehab. Hoppas bara att jag inte somnar där, hängandes i chinsstången eller något sådant. Idag känns det som det hade varit möjligt.

  Gilla

 3. Låter som en härlig dag! Idag har jag lyssnat på det här inslaget från obs i p1 och tyckte det var mkt intressant och tänkte att du kanske också skulle tycka det:
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=503&artikel=6073214
  inslaget om kroppsuppfattning är typ sista kvarten. Tycker att tankarna om konsumism och individualism kopplat till dålig kroppsuppfattning är väldigt intressant!
  förstår att jag måste framstå som världens äldsta 21-åring som lyssnar så mycket på p1. ;)

  Gilla

 4. Idag är jag trött, men det går kanske över efter en kopp kaffe. Jag sitter just nu i soffan och snart ska jag iväg till jobbet. Har vad som känns en meterlång lista att jobba ikapp, men det går säkert bra så fort jag väl börjar. Har iallafall yoga att se fram emot ikväll. Det blir kul!

  Gilla

 5. vad GOTT det såg ut! Mums på rödbeta!
  Äter bananpannkaka framför nyhetsmorgon och njuter av att vara ledig! I stort sett liknande planer för dagen som du, tack för pepp! Kram från norrland!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s