En vecka att unna sig

IMG_0119 IMG_0118

Underbara jäntor och underbar sushi på Råkultur.

Förra veckan läste jag att Sara skulle ha en unna sig-vecka. Ha! Det skulle ju jag med, insåg jag. Så himla bra koncept.

Jag unnade mig framför allt en massa trevligt sällskap. God mat ingick. Jag var på Phil’s och käkade deras utmärkta burgare två gånger, med min karl och med min ännu så länge barnlösa träningskompis. Ja, hon har på sin höjd några veckor kvar som barnlös. Tvivlar på att det ens blir så lång tid. Rolig anekdot: den blivande fadern, som jobbar i en annan stad, hade inte riktigt informerats om var vi höll hus. Vi skulle bara ta en burgare liksom. Ett tu tre hade fyra timmar passerat på ett helt omärkbart vis. Och den blivande fadern hade ringt så där nio gånger, troligen något orolig över att missat sitt livs största ögonblick…

På fredagen samlades mitt gamla bästisgäng från högskolan: vi som dag 1 knöts samman av att vara lantisar, alltid ha matlåda och att ännu inte ha levt längre än en 19-20 oskyldiga år. Nio år sedan nu! Det är de som vet allt om mig. Vi drack champagne, åt sushi på Råkultur (rekommenderas!) och gick vidare för drinkar och en riktig utekväll. Så välbehövligt!

Vilka umgås du mest med? Barndomsvänner, gymnasiekompisar, pluggänget från universitetet eller sådana du träffat på andra sätt?

Den här veckan ska jag också unna mig: att vara planlös. Att mestadels bara ta det lugnt. Ah, jag gillar det.

IMG_0117

His and hers, som min kille sa. Kokosmilkshake till mig!

Annonser

4 reaktioner på ”En vecka att unna sig

  1. Meeen vilken härlig vecka du haft! Mina bästa vänner är de som jag känt sedan lågstadiet/mellanstadiet och även dom som jag lärde känna i gymnasiet men hänger också en hel del med folk jag lärt känna på jobbet. Det är fantastiskt ändå att ha många olika grupper av vänner tycker jag!

    Gilla

    1. Ja verkligen! Utvecklingsmässigt måste det vara det allra bästa. Det tror jag. Det bästa med att ha vänner tycker jag är att skapa minne ihop – och sedan prata om dem efteråt. Att ha utvecklats tillsammans och få påminna varandra om det!

      Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s