Veckans bästa start

2015/01/img_1902.jpg
God morgon, måndag!

En helt vanlig sådan här, eftersom jag ska till gymmet för första gången sedan vi kom hem från Karibien. Som jag brukar starta mina måndagar, alltså.

Under helgen har jag mest jobbat, så min plan är att ta ny helg i morgon. Att vara ledig mitt i veckan är en av mina bästa grejer – det är som att jag är bättre på att verkligen slappna av och gå på känsla då än på den riktiga helgen. Kanske för att jag inte hunnit bli lika trött, eller för att ingen annan är ledig vilket ger en lite ensam-i-världen-känsla. Med superlyxen att ändå vara mitt i stan.

Det blir ett känna-på-pass i dag, med knäböj och utfall som bas. Säkert axelpress också. Och kanske pull-ups. Vi får se! Efteråt får jag en mycket lockande smoothie som jag mixade och smakade i morse. Banan, jordnötssmör, havremjölk och massor av grönt. Mmm. Min bästa!

Tränar du i dag? Vad?

24 reaktioner på ”Veckans bästa start

  1. Himla skönt med rutiner! Själv bestämde jag mig för att tuffa iväg från jobbet och gå på det där superpopulära spinningpasset som jag sällan får till. Och inte behövde jag stressa genom trafiken på vägen dit. När jag kom till gymmet fick jag höra att jag såg väldigt glad ut. Det är klart jag gör! Happy Monday!!

    Gilla

      1. Jag är nog tråkig som säger båda :) Aerobic är ju kanonkul, mycket danssteg och man får vara lite snabb i fötterna. Medelpasset var med styrka, vilket är väldigt roligt och svettigt!

        Gilla

  2. Här blir det ett sent jympa pass Medel Puls kl. 20-21. Alldeles för sent egentligen men det är ett sådant roligt pass med helt grym ledare. Passet är högt i puls och en hel del kordination men inte lika mkt som i ett aerobicpass. Känns som ett danspass, särskilt när det blir så härlig stämning . Kan berätta att passet är tvärfullt jämt med många stammisar oavsett den sena tiden.

    Ha det gött!
    /Tina

    Gilla

    1. Låter ju som ett underbart sätt att avsluta dagen på! Ibland tänker jag att jag inte utnyttjar dagens alla timmar – vågar aldrig planera in nåt på kvällen och fastnar lätt i soffan fast jag egentligen lika gärna kunde göra yoga eller något annat som jag faktiskt längtar efter. Men det finns nåt mentalt motstånd mot att påbörja nåt efter 20. Dumt egentligen. Jag ska inspireras av dig!

      Gilla

  3. Låter härligt! Måndagar har blivit en riktig yogadag för mig den här terminen. Startar med att guida Yinyoga vid 06:45, jobbar på kontoret och sen hathayoga 16:45. Som en arbetsdag inramad av två yogapass. Jag gillar’t, även om det blir en ganska så lång dag.

    Kul att du är tillbaka, förresten – har saknat dina glada selfies och dito inlägg :-)

    Gilla

  4. Jag hade ett träningspass inbokat med en kompis i eftermiddag. Vi ställde in det då det är -18. Får se om jag får till nån inomhusträning eller om det får räcka med lite avslappning och stretch.

    Gilla

  5. Låter sjukt härligt! Jag får se om det blir någon träning idag, har lite ont i halsen så det blir inte något gym men eventuellt en långpromenad om det slutar vara -16! :) Hoppas det går bra att träna fina du!

    Gilla

  6. Låter kanongött! Jag har gjort samma denna vecka – tagit ”ledigt” imorgon då jag fyller år. Sambon sa med glimten i ögat att man inte kan göra så. Det är bara när man fyller 50 som man får ledigt. Men kan man, så varför inte? Jag jobbar undan allt idag som jag egentligen skulle gjort imorgon. Känns störtlyxigt att ha möjligheten!
    Ha en fin måndag Jeanna!

    Gilla

Säg nåt!