Belgiska våfflor

IMG_0454

Våfflor måste vara bästa frukosten ändå. Och snyggaste! Igår gjorde jag Hur bra som helst-Hannas göttiga variant. Gluten- och mejerifri. Receptet hittar du överst i det här inlägget. Non nom! Såsen gjorde jag genom att mixa en handfull jordgubbar med ekoyofu. En väldigt trevlig yoghurt för att vara gjord av soja, tycker jag. Mina våfflor fick bada i Maple Joe’s lönnsirap också – gillar verkligen den.

IMG_0455

 

Annonser

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s