Vad är grejen med spinninginstruktörer och Roxette?

roxetteBild från http://www.roxette.se/gallery.php

Kickade den här höstdagen strålande bra med cykling på Sats i bästa sällskapet – min numera i princip höggravida träningskompis. Eller, när blir en höggravid egentligen? Svår fråga. Vi säger att hon är det i alla fall.

Jag är ingen gruppträningstjej. Kan vare sig hålla takten eller tider, så body pump blev liksom aldrig min grej. Men cykling kan jag gilla, särskilt i perioder som nu när jag inte orkar masa mig ut i spåret så ofta.

Två grejer kan störa mig med cykling: övereggade instruktörer och dålig musik. I dag var balansen utmärkt. När tredje låten kom tänkte jag: hmm. Cykelmusiken har utvecklats! Den är typ normal. Ingen Roxette eller Katrina and the Waves så långt mina öron hör!

Nästa låt:

Roxette.

Och instruktören brann loss i total eufori över att få sjunga med.

Därefter: balans. Igen. Bättre musik. Han blev aldrig lika lycklig igen. Som under Roxette.

 Så. Vad är grejen med spinninginstruktörer och Roxette?

Annonser

18 reaktioner på ”Vad är grejen med spinninginstruktörer och Roxette?

 1. Läser ikapp och finner detta underbara inlägg. Har också bara haft Roxette på ett 80-talspass precis som Anna. Och jag är spinninginstruktör i Stockholm. Jag kanske har missat något?! Uppväxt med Roxette och älskar dem blir toknostalgisk när jag hör The Look eller Dressed for Success men helst ensam i bilen så jag kan fulsjunga högt för mig själv.
  Och jag är så där lagom pepp med grymt bra musik. Båda är uttalanden från deltagare senast idag. Ljuvliga deltagare! Komsi, komsi Jeanna.

  Liked by 1 person

 2. Jag har aldrig hamnat på spinningpass med musik från Roxette. Däremot många 80-talsdängor som aldrig mer borde ha fått spelats efter sin era. Kanske en Stockholmsgrej som någon skriver? Och här i byn peppar vi 80-talet i all sin glans ;)

  Gilla

 3. Haha, Roxette har jag bara haft någon enstaka gång på ett 80-talspass. Men där är det nästan ursäktat va? Där vägde jag ju upp det med body och skärp i midjan, våfflat hår och turkos ögonskugga. men SJÖNG, det gjorde jag tamejtusan inte.

  Gilla

 4. Nej, det finns ingen grej med spinninginstruktörer och Roxette! Skulle aldrig komma på tanken att ha med dem på ett av mina pass och har tack och lov inte stött på det hos någon annan heller. :P

  Gilla

 5. Hahaha, kan se det framför mig!
  Övereggade instruktörer förresten, så hemskt alltså. Detta gäller särskilt cykling, tycker ofta instruktörerna där lite på gränsen till FÖR pepp.

  Gilla

 6. Med det sagt, känns som om det ligger en liten novell och lurar i dessa meningar: ”Han blev aldrig lika lycklig igen. Som under Roxette.”

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s