Hålet inombords

IMG_0145
God morgon, lördag! Har längtat enormt efter dig.

Det är helt otroligt, det här med tung styrketräning och hunger. Igår morse var jag på gymmet och knäböjde och axelpressade. I dag vaknade jag helt utsvulten. Klev genast upp och kokade ägg (med majo, älskar majo!) att föräta tillsammans med ett kaktusfikon. Snart ska jag äta min vanliga yoghurtfrukost också. Det blir som hål i magen! Ingen annan träning påverkar mig så.

För övrigt startade jag min helg med en yogaworkshop igår kväll. Det var ypperligt smart – känner mig som bästa sortens smält smör i dag. Varm, len och snäll.

Heja alla som springer Lidingö i dag! Grymma ni är. Springer du..? Och annars, vad gör du annars?

Annonser

13 reaktioner på ”Hålet inombords

 1. Idag ska jag (tråkigt nog) inte göra så mycket, hade planerat att springa ett lite längre pass alternativt jaga älg…men har blivit förkyld :/ Dammsuga, vila och kanske baka får det bli istället… Rätt okej det också trots allt :)

  Gilla

 2. Har också försökt fylla det där hålet, tränat mycket i veckan och akut-hungern kommer som ett brev på posten!

  Idag har jag promenerat i hopp om att lindra lite träningsvärk, gissningsvis känns det bättre mentalt än fysiskt! :-)

  Gilla

 3. Åh! Äntligen kokt ägg med mayo! För mej blev det en god smoothie med banan som grund..
  Jag springer inte idag, däremot ska jag till Åre (i stormen) och vara med på ett träningsevent med Kari Traa och PT-Fia. 😳 blir spännande med denna träninsvärk.. Haha, återkommer med resultatet på bloggen.. 😁
  Ha en fin dag!

  Gilla

 4. Känner igen det där hålet, kommer som ett brev på posten. Fast jag kan få det av löpning också. Idag pluggar jag några timmar, sedan tar jag helg. Och då borde jag vika ren tvätt. Men ändå, helg!

  Gilla

 5. Känner igen det där hålet – sedan den där tävlingen i Danmark har jag typ velat äta allt som inte är fastspikat. Virvel i tanken, säger sambomannen.

  Yogaworkshop, det är min plan för idag. Yinyoga och meditation, det ska bli härligt! Vad var du på för workshop?

  Gilla

   1. Jomen som att du är en riktigt snabb och motorstark racerbil! Tryck på gasen så säger det VROOM och i bensintanken säger det SLURP och två liter försvinner. Typ så. Efter halv-IM gick vi och åt – stor biff, pommes, bearnaise, massa grillade grönsaker – proppmätt. Efter två timmar: hungrig igen.

    Jag har varit på en yin- och meditationsworkshop med Magdalena Mecweld, också på Atmajyoi faktiskt. Det var ganska fantastiskt, måste jag säga!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s