Frukost to go

IMG_1524.JPG
Morrn morrn! Hoppas att tisdagen börjar bra hos dig? Jag äter skrivbordsfrukost för första gången på länge. Inte för att jag har morgontränat utan för att jag har putsat till mina fransar på morgonen. Det är lätt att bli beroende!

Min frukost kom i den smarta manicken ovan. Fick hem den från Sagaform igår och blev genast ypperligt förtjust. Så smidigt sätt att ta med sig frukost och mellis! Har sedan tidigare delade matlådor med olika fack, också bra. Det enda trista är att den är gjord i plast. Dels vill jag undvika bisfenol och dels är glas mycket snyggare och mer hållbart. Vet dock att jag kommer att använda den massor. Tät, smidig, perfekt storlek.

Igår åt jag för övrigt gröt för första gången på länge. Inte lika gott som havregurt men stadigare. Men ägg och mjölk så klart.

Vad åt du till frukost?

Annonser

14 reaktioner på ”Frukost to go

  1. Äter sällan frukost, kör 16/8 och älskar det. Älskar att slippa känna mig tung och däst (den känslan får jag alltid efter frukost, oavsett vad eller hur mycket/lite jag äter. Eller ja, nästa oavsett hur lite jag äter, nån nedre gräns har jag såklart) – och älskar ännu mer att få äta en rejäl lunch! Men när jag äter frukost (t ex med barnen eller när jag vet att jag får en klen lunch, eller inte vet när den kommer att serveras) så äter jag havregrynsgröt eller chiapudding.

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s