Vi börjar om igen!

IMG_1346

God morgon, kompisar! En grå sådan, för en socialist och feminist som jag själv. Det är svårt att begripa att egoismen och missnöjet har fått fortsätta att frodas. Att ingen lyckas göra något åt det. På samma tema som vårens omskrivna ”bjud en invandrare på middag” kanske det är dags för ”bjud hem en rasist”? Jag anser att vi har misslyckats med att lyssna på vad personerna som röstar sd saknar. För uppenbarligen är det något stort, något som till och med får dessa människor att förlora sin empati. Fy tusan. Och ja, jag tror att växande klyftor har drabbat många hårt. Det gör ont i hjärtat, alltihop.

Hur som helst.

Måndagar startas bäst med några tunga lyft på gymmet tycker jag. Eftersom lördagens lopp blev så påfrestande för mig vilar jag dock i dag också, även om kroppen faktiskt känns som vanligt. Hurra! Huvudet tar dock tacksamt emot lite extra vila. Räknar med att vara på banan i morgon igen. Längtar!

Från och med oktober kör jag höstschema på allvar igen – men först några veckors omställning, känna på vikterna, se var jag ligger till och fundera på diverse upplägg. Min plan är att fortsätta lyfta tungt och fortsätta springa långt – utan att bli alldeles utmattad. Vi är olika och jag är en sån som behöver återhämta mycket för att orka med.

Så det blir fokus för min vecka. Kolla av var jag ligger till. Väldigt spännande faktiskt!

Vilket fokus har du?

Annonser

11 reaktioner på ”Vi börjar om igen!

 1. Klokt att vila, eller snarare lyssna på kroppen. Många som inte har tålamod till det och drar på sig både skador och sega förkylningar. Samma fokus som dig vill kunna springa långt och bli ännu starkare. Varför välja? Man får bara planera lite mer noggrant för att orka.

  Gilla

 2. Delar din syn på sd:s framgångar. ett splittrat samhälle med ökade klyftor är inget bra samhälle. Är dock glad över regeringsskiftet men det är svårt att vara glad för det när vi nu har ett rasistiskt parti som tredje största i sverige. Blir chokad av att skriva det till och med. Mitt fokus den här veckan blir nog att grubbla och deppa kring sd men även hoppas på att det vänder nu med lite röd och varmare politik.

  Förresten, FANTASTISKT bra jobbat med loppet! är grymt imponerad. :D

  Gilla

 3. Jag försöker förstå vad som hände. Att 25% röstar på SD i mitt valområde. Att en fjärdedel av de jag möter i krokarna valde så galet…. Förstår ingenting!

  Träningen förstår jag mer av. Det blir fokus återhämtning. Fokus annat än löpning. Den här kroppen behöver vila och det ska den få!

  Gilla

  1. Jag förstår att det måste vara hemskt svårt! Att liksom inte veta. Att det kan vara nån en gillar annars, hur förhålla sig till det..? Här i Stockholm är sd ganska få ändå, men i min födelsekommun är det många. Tankarna snurrar: vilka är de, varför, vad kan en göra?

   Fantastisk mara, Anna! Jag är så impad av dig.

   Gilla

 4. Mitt polistiska fokus är att jobba på det du skriver om, och att inte vända SD-människorna ryggen. För vad är jag då för människa, som gör skillnad på folk och folk …?

  Mitt träningsfokus är att träna lagom, bygga upp det jag tappade i somras när träningen blev lite ostrukturerad. Lyfta lätta, springa lagom, promenera och även testa nåt nytt.

  Ha en underbara vecka, känn efter vad kroppen vill ha – och ge den det!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s