Att må som en förtjänar

IMG_0125Guldfrulle med 17 km i benen!

I dag mår jag som jag förtjänar – det vill säga haltar fram med en öm häl, efter dryga 17 kilometer i den västmanländska skogen igår. Galet! Jag har knappt tränat på flera veckor och vet bättre än att göra en rivstart. Men det var underbart härligt, flytet var där, skogen var så lugnande och kändes hemma. Håll tummarna för att det går över – vill inte sota för det här på sikt.

Min reseyogamatta däremot, den har stannat i fåtöljen sedan jag kom. Tänker ofta på den, tycker om den är med, men är inte riktigt redo att möta mitt eget huvud än. Så länge en kör på går det bra, eller hur?

Haha. Känns lite som att allt ovan går emot varenda princip jag vanligtvis har, men hej. I kärlek och kris ställs allt på ända.

Hur mår du?

Annonser

26 reaktioner på ”Att må som en förtjänar

   1. Nix, det är faktiskt vaden som är överansträngd och senan som fäster i hälen gör ont. Ett typiskt exempel på att det gör ont någon annanstans än där felet är. Kroppen, så spännande! Rätt glad att det inte var sporre faktiskt, det är ju både vanligt (dvs, hört många jobbiga historier) och bökigt.

    Gilla

 1. Saknar också dina inlägg, men känn ingen press! Vi väntar tills du är tillbaka fit for fight igen. Men vad tråkigt med löparförbud, hoppas att det går över snart! krya krya på hälen. :)

  Gilla

 2. Tackar som frågar! :) Jag mår bra, behöver frisk luft på lunchen nu när jag börjat jobba och nästa vecka tänkte jag börja satsa på rutiner igen. Lite som det ska vara när hösten knackar på alltså.

  Gilla

 3. Åh nej. Hoppas hoppas att hälen är snäll och repar sig illa kvickt. Ta nu hand om den på bästa sätt! Själv är jag inte riktigt säker på hur min höft ska klara att trappa upp distansen nu… Återstår att se. Jag satsar på att ge så mycket kärlek jag kan utanför spåret så länge :)

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s