Lättar på trycket med nya Gococcos

IMG_1445.JPG
Hur bra vän som kollar att jag är vaken och på väg ut i spåret? Så rar! Tack Johanna.

Testade mina nya Gococcos i Västerås i morse. Så skönt! Kände faktiskt skillnad efteråt. Fötter och vader är annars otroligt vätskefyllda just nu. Är väl värme i kombination med mycket stillasittande. Ska definitivt köpa fler – vill ha ett par som alltid är rena som jag kan ha hemma för att lätta lite på trycket. ÄLSKAR kompression i alla dess former! Utom när det gäller fåniga människor som vill förminska andra förstås ;-)

Använder du kompressionsstrumpor?

IMG_1444.JPG

IMG_1442.JPG

Annonser

12 reaktioner på ”Lättar på trycket med nya Gococcos

 1. Det är lite mode i att använda färgglada strumpor också. Använder det allt mindre och nu var det ett tag sen.
  Tyckte jag hade nytta av kompressionsstrumpor när jag förra året sprang mycket och i (kanske) för högt tempo varje gång. Då var jag konstant sliten i vaderna. Nu springer jag lika mycket men känner inte alls av vadproblemen.

  Gilla

 2. Länge sen kompression varit på faktiskt… för nåt år sedan använde jag de nästan alltid då jag sprang, och tyckte de funkade bra. Nu kan jag bara inte tänka mig att bära långa strumpor utan att få värmeslag. Kanske till vintern!

  Gilla

 3. Älskar stödisar! Även till vardags och sover gärna med ett par om jag sprungit extra långt. Gococco är helt okej, men lite mesigt tryck. Testa CEP! Grymt bra!

  Gilla

 4. Ja, jag använder kompressionsstrumpor! Gillar känslan och tycker att det gör att mina vader ”slappnar av” mer under löpningen, sen jag började med kompression upplever jag att mina vader inte blir lika stela som tidigare. Sen är det rätt skönt också tycker jag!

  Gilla

 5. Nej faktiskt inte. Förutom sådana från apoteket som typ tanter i 75 års åldern använder, de kan vara bra om en typ ska flyga eller åka bil långt. ;) Tycker det känns lite knepigt det där med kompressionsstrumpor när en springer, är det inte risk att en missar att känna efter hur benen mår? Alltså att en sliter ut sig eller inte känner att en har ont?

  Helt off topic. Om du inte har hört Sommar i p1 med Agnes Wold så är det hett tips, ja nästan ett måste: http://t.sr.se/1zr18gL
  SÅ HIMLA COOL! Tror jag fått en ny idol! Feministiskt och intressanta tankar om hälsoråd och så.
  ”- Veckotidningar och hälsobilagor är fulla av förmaningar hur man ska passa på sina kroppsliga funktioner. På 50-talet skulle man behaga en karl – nu ska man behaga sina inre organ. Man ska passa på hur man andas och dricker och man ska vara glad och utvilad för att immunsystemet ska fungera. Men det behöver du inte alls göra. Låt du det autonoma nervsystemet sköter de inre organen. Och ägna din hjärna åt att tänka på något väsentligt i stället.”

  Tycker det är mycket intressant. Det här med hälsa och feminism. Är den nya hälsotrenden där en ska vara sund och gör det för sin egen skull egentligen bättre än hur det var mer för då kvinnor skulle hålla på med hälsa och kropp för att tillfredsställa män? Ja kanske, kanske inte. hur tänker du kring det? :)

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s