Den där väggen

IMG_0107

Wow. Under kvällens springtur tror jag att jag för första gången fick en försmak av den där berömda väggen. Löpväggen, alltså. Benen var tunga som bly, det kändes som att någon höll mig tillbaka med en rep om midjan. Till och med axlarna värkte.

Ja, ja. Jag är trött nu. Kroppen lägger i handbromsen som en liten signal och det tycker jag är häftigt. Vi har alltid haft rätt bra kontakt på så vis, jag och min kropp. Så jag ringde mamma, köpte tempurarullar och gick hem istället. Nu ska jag läsa Beata-tipsad bok. Älskar att bibblan är grym på gratis e-läsning!

Väggen. Har du träffat på hen?

Annonser

10 reaktioner på ”Den där väggen

 1. Ja, mitt under den där (förbannade) Lerum Vildmarks-tävlingen förra året! :-(
  Säkert på något mer pass som jag inte kan dra mig till minnes nu, men de misslyckade tävlingarna (när huvudet vill men kroppen vägrar) minns man (tyvärr)……. ;-)

  Snart är väggen borta igen. Tur det! :-)
  Kram M

  Gilla

 2. Vet faktiskt inte om jag träffat på väggen nån gång. Visst har jag varit ruskigt trött och mått dåligt efter träningspass men aldrig att det tagit bom stop i spåret.

  När jag sprang Växjö marathon i oktober fick jag ruskigt ont i mina vader men vet inte om det var kramp för det har jag aldrig haft innan. Så kanske bara var trötta muskler.

  Gilla

 3. Let me know what you think! Jag har en härlig lista med böcker att beställa på bibblan efter min instafråga sist. Ipaden får jag aldrig i livet ha ifred så jag läser analoga böcker tills någon ger mig en ny ipad. Eller en Kobo. Or both.

  Gilla

 4. Åh jag mötte väggen på min racer igår….inte kul! Var trött i benen redan vid start, pga löpning dagen innan. Sen fick jag motvind sista halvan hemåt och med 5km kvar hem var jag grinfärdig.. Men jag bet ihop o tog mig hem iaf…dock med huvudvärk som följd. När huvudet är dumt får kroppen lida.

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s