Ensamvargen återhämtar sig

DSCN2156
DSCN2155
DSCN2159

Ah… lika trevligt som det är att få besök tycker jag att det är att bli ensam igen sedan. Särskilt när det är kortvarigt. När vi hade skjutsat våra gäster till bussen packade jag genast med mig en sallad och slängde mig till havet för bad och bok. Låg där och tjyvlyssnade på alla runt omkring medan jag låtsasläste och knaprade på persika och dadlar.

Sedan åkte jag hem, pratade länge med mamma i telefonen och lekyogade i trädgården. Bästa dagen! I kväll har mannen beställt rester, smågodis och Morden i Midsomer. Det låter som en underbar plan efter allt nattsuddande.

Hur är du? Ensamvarg, sällskapssjuk eller lite ditt och datt?

Annonser

18 reaktioner på ”Ensamvargen återhämtar sig

 1. Ensamvarg absolut! Behöver väldigt lite input och när det väl är dags för det vill jag gärna få det av de jag tycker allra mest om. Inga stora balunser och släktträffar ;)
  Kram på dej!

  Gilla

 2. Jag är som du jag med. Älskar sällskap men behöver vara själv emellanåt. Egentligen så inser jag nu när jag skriver att jag kanske föredrar att vara själv…? Mycket beroende på ett mkt socialt jobb i perioder, så när jag väl är hemma – då gillar jag att bara vara jag. Fast samtidigt så har jag dragit igång med träning tillsammans med andra så ja…både och är nog korrekta svaret :)

  Gilla

 3. Både och, jag älskar att vara själv och njuter verkligen av att vara i mitt eget sällskap, eftersom jag vet att det ofta gäller under en begränsad tid (t.ex. när killen har fotbollsmatch). Sen tycker jag det är helt underbart att umgås med vänner också, både i större och mindre sällskap. Det bästa av två världar liksom :)

  Gilla

 4. Lite både och, älskar att vara ensam men älskar också att umgås. Det ultimata är ju när man kan få både och, att kunna dra sig undan litegrann och sen gå tillbaka till sällskapet =)

  Gilla

 5. Ditt-dattig måste jag nog säga.
  Ofta tycker jag det är kul att träffa folk och tjöta (vissa skulle nog säga att jag pratar för mycket…) ;-)
  Men lika ofta (eller oftare?) tycker jag det är såååå skönt att vara ensam!

  Gilla

 6. Jag är precis som du! Älskar gäster och sällskap, men behöver ladda med solotid däremellan – det bästa som finns är att smyga under radarn en hel ledig dag och bara hänga i eget sällskap :) hoppas ni får en riktigt mysig kväll!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s