Att inleda en vecka med stil

DSCN2075
DSCN2077
DSCN2078
Så här inledde jag min morgon, måndag, vecka. Långsamma steg genom dimman. Gårdagens korta långpass känns inte längre i kroppen, den är full av energi. Inte så konstigt, med tanke på inramningen.

Hur gör du? För att börja med stil?

25 reaktioner på ”Att inleda en vecka med stil

 1. Så vackert! Började veckan med att med den yngsta i släkten hälsa på de allra äldsta. Tror det var bästa möjliga starten för dem. Varje dag inleder jag i övrigt med stil: En blomkruksstor kaffekopp på klipporna.

  Gilla

 2. Vilar med stil idag! Släpade med sambomannen och hans kids till Harry Potter-utställningen i Norrköping, sen hittade vi ett bad där och njöt i solen och åt sjukt mycket glass. Imorgon tänker jag nog träna :-)

  Gilla

 3. Fasiken vad härligt. Själv började jag inte precis den här vecka med stil, jag stressade iväg imorse men nu sitter jag på tåget och äter en nektarin. Ganska mysigt ändå :)

  Gilla

 4. Jag började veckan med 3,5 mil racer. Mycket bra beslut framför allt nu efteråt!

  Tack för din fina blogg, blir alltid inspirerad här!

  Gilla

 5. Har följt din blogg länge men kommenterar sällan. Tack för all inspiration du ger, jag älskar den äkthet du utstrålar.

  Detta inlägg kunde jag inte låta bli att kommentera, känner igen mig i dina disiga bilder. Själv startade jag veckan med att vakna upp pga en envis fluga vid 05.00. Istället för att ligga och sura pallrade jag mig ut till 3,5 mil racer, så glad för det nu när jag sitter och njuter med morgonkaffet, trött men glad.

  Tack igen för din blogg!

  Gilla

  1. Tack snälla snälla du! och åh vad jag önskar mig en racer… mannen påminde snällt att det ju verkade dumt eftersom det är löpning som gäller i år… och han har rätt som vanligt ;=) Nästa sommar kanske? Tack för att du läser! Det gör mig extremt himla glad.

   Gilla

 6. Underbart! Just nu startar mina dagar inte alls med stil, får släpa mig upp varje morgon. Helst skulle jag vilja starta dagen med en varm och solig morgonpromenad. Det är min tanke många kvällar, men väldigt få mornar…

  Gilla

 7. Jag startar dagen med promenad med vänner och sedan frukost med dem. Efter det hem till lilla familjen och med stor sannolikhet sol och bad 😊☀️

  Gilla

 8. Jag började med tre enkla coreövningar direkt efter att jag klivit upp. Mycket nöjd med att ha klarat av dom redan innan frukost.

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s