Så mycket måndag

DSCN2052
DSCN2055

God morgon, måndag!

En högst uppstyrd sådan på så vis att jag stoppade kvällens middag, satay på kokosmjölk och mandelsmör, i ugnen redan i morse för att ha den klar, stekte ett par mellispannkakor (såna här fast med kokosmjöl istället) samt gjorde en matlåda att ta med till lunchen i dag. Återstår att se om jag äter den, eller rusar till favvosalladshaket i sista stund som vanligt… :)

Det känns lite som att planering blir tricket för att fixa de närmsta två veckorna. Midsommar har gett försmak på semestern och jag vill mest dit igen. Du också gissar jag, om du inte redan har påbörjat semestern.

I kväll ska jag, gruppträningsfobikern, gå på Shape med träningskompis Maria. När hon beskriver det låter det som något jag skulle kunna gilla och det har sällan känts som bättre läge att gruppträna. Med paus från den tunga styrketräningen passar det fint att gå utanför bekvämligshetszonen och testa något nytt.

Vad tränar du i dag?

15 reaktioner på ”Så mycket måndag

  1. Kycklingsatay lät hur gott som helst. Det måste jag prova.
    Jag går på Actic och jag vet åtminstone att deras Shape är hur härlig som helst. Jobbig och härlig! :)

    Gilla

    1. Galet gott! Tycker dock att det blir godare om en klämmer på med lite mer smör än vad som står i texten. I dag drog jag nog i en deciliter, det blir gott! Berätta gärna vad du tycker om du gör det nån gång ;=)

      Gilla

  2. Shape är tufft och effektivt, blottar ens svaga sidor, men är samtidigt sådär plågsamt underbart. Om man kan beskriva det så :)
    Håller tumme att du kommer gilla det!
    Jag har en kliande känsla i halsen så jag vilar idag…

    Gilla

      1. har en tumme här också på att det bara är lite kli och inte en förkylning.
        som tur är brukar man bara känna dem blottade för sig själv, folk har fullt upp med att kämpa på i egen takt :)

        Gilla

      2. Jo, fast det är ju mig själv som är värst! Haha. Jag hatar att upptäcka att jag inte är lika stark/smidig/härlig som jag tror ;=) Jag tror att du bara har kli. Vi bestämmer det!

        Gilla

  3. Jag hade tänkt gå ut och springa imorse, men vaknade upp med en ond hals och en förkylning som verkar ha tagit om igen. Surt! Du får träna åt mig :)

    Gilla

Säg nåt!