Yoga på jobbet

20140612-173819-63499112.jpg

I dag har jag yogat på jobbet. En gång i veckan kommer en yogafröken hit och håller klass. Oklart vad för stil. Det har pågått ett tag, men det här blev min debut.

Lite märkligt var det. Att försöka hitta känslan i samma rum som vi har enhetsmöten, tillsammans med ett gäng kolleger som jag inte känner särskilt väl. Däremot blev jag sugen på att gå till ”min” studio igen. Det var ett tag sedan, minst sagt. Att yoga hemma känns ouppnåeligt just nu, medan att lägga in några roliga klasser innan semestern skulle passa fint. När jag för en gångs skull inte har en fulltecknad plan med annan träning att förhålla mig till.

Och så känner jag, som vanligt när jag går på klass, att det skulle vara så roligt att få instruera själv. Det är något med själva formen, språket, förmedlingen som jag tycker passar mig. Det finns så mycket som jag skulle vilja prata om. Och tillföra. Om det var jag som satt där.

Synd att jag är så trög med själva… allt det andra bara. Att yoga själv och så.

Träna med kollegerna, bra eller blä? YOGA med kollegerna, bra eller blä..?

Jag säger ett klart ja på första, men ett osäkert nja på andra. Det är nåt intimt över yogan, visst?

7 reaktioner på ”Yoga på jobbet

 1. Åh jag vet precis vad du menar, jag vill också bli yogalärare varje gång jag går på yoga! Det är en sån märklig djup dragning! Inte yogat på länge pga höggravid och inte kunnat röra mig under preggotiden men ser fram emot att göra det igen snart. Skulle gärna träna med kolleger men håller med att yoga blir lite för intimt! Kram!

  Gilla

  1. Visst är det! Uppenbarligen drabbar den många, för jag har stått på många som utbildat sig, fast att de inte riktigt vill satsa på det heller. Utan för den egna utvecklingen och för att det är så mysigt.

   För övrigt trodde jag inte att jag hade den där intimspärren, men så här i efterhand förstår jag faktiskt mig själv!

   Gilla

   1. Intressant! Stämmer nog in på mig men aldrig tänkt på det på det sättet! Men eftersom yogautb är rätt dyrt känns det lite väl lyxigt att genomgå en sådan utan en redig plan. Vi får se! Kanske man ses på en yogautb i framtiden haha

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s