Hälsohetsens död?

IMG_0060

Hej alla mina göttiga vänner! Nu är jag hemma, äventyret är slut och jag väntar mig en fet postprojektdepp. Men vilken dag! Vilket liv det är ändå.

Jag tänker mycket på att den här bloggen lite har gått från träningsblogg till nånslags ingetsärskiltbarajagblogg. Det känns rätt trist faktiskt, slarvigt liksom, men också skönt att det kan få vara så. Den har ju följt mitt liv. Jag hoppas dock snart vara tillbaka med full kraft och full lust – kanske lagom till att hälsohetsen dör?!

Eller vad tror ni? Är vi på väg mot ett break down? Mja… Jag hoppas så klart att det bara är hetsen som dör – och att en mysig hälsobalans blir kvar…

Hur som helst: stort tack för att ni hänger med! Också i dessa lite mindre exalterande stunder. Ni är grymma och utan era kommentarer skulle jag känna mig helt halv.

Kram!

Annonser

22 reaktioner på ”Hälsohetsens död?

 1. Håller med ovanstående! Hälsa handlar ju om BALANS – i livet, mellan, träning, vila, styrka, smidighet, sånt som kroppen mår bra av, sånt som själen mår bra av, jobb, vänner, stress, lycka osv osv. Vissa perioder blir det mer av det andra och lite senare mer av något annat – alltid trevligt att läsa om. Kram

  Gilla

 2. Din är en av de få bloggar jag kan läsa, utan att känna någon hets. Omedvetet eller medvetet. Härlig personlighet och underbar balans! Träning ibland eller inte alls, jag hänger kvar! :)

  Gilla

 3. Hälsa är mer än bara träning och stångar. Hälsa kan vara den glädje som du kände på ditt jobb häromsistens, och där behöver vi alla få extra mycket motivation, varför inte läsa om det i bloggformat! Keep it up!

  Gilla

 4. Åh inte ska du känna att din blogg är trist! Det jag verkligen uppskattar med din blogg är ju att du blandar träning och så med en massa annat. en del häslobloggar som BARA skriver om hälsa och träning känns ibland lite opersonliga. Det här kanske låter konstigt men en grej jag verkligen gillar med din blogg är att den inte ”pepp” och ”inspirerande”. Du ger en mer verklig bild som inte ger en dåligt samvete för att en själv inte är lika stark, hälsosam, perfekt. hoppas du förstår vad jag menar. Kom att tänka på din blogg när jag hörde det här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=503&artikel=5843539

  alltså att du inte är sådan då..

  Och häslohetsens död? kanske.. det jag verkligen hoppas på i framtiden är mer av det här: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=5863133
  Träning och välmående ska inte vara en klassfråga. Så som det till alldeles för stor del är idag. Big upp Göteborgsvarvet!

  Låååång kommentar nu.. ;) Stort tack till dig för att du fortsätter skriva och vara helt fantastiskt jättebra!

  Gilla

 5. nä, jag tror inte det dör men jag längtar tills vi kommer bort från prestationstrenden och mer in i den psykiska delen av trenden. mer fokus på psykisk ohälsa mao – då kan vi komma långt!

  det är roligt att läsa din blogg nu också! så no stress… ;)

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s