Gör nåt annat om du kan!

DSCN1599Helluuu semester!

Jag påbörjade faktiskt mitt påsklov redan i tisdags. Lider av kreativ koma, vakuum, stiltje, kalla det vad du vill. Det kändes inte som någon idé att bedriva arbete i alla fall. Så jag ägnade min onsdag åt att skura hela läggan istället. Och vips! I morse rann det en finfin text ur mina tvättsvampsfingrar.

Hurra!

Jo, det är lyxigt att kunna ta ledigt lite så där hipp som happ och för min del går det bara när landet är lugnt. Så är det att jobba med krishantering. När det väl händer något, ja, då ställs allt annat in och så är det med det.

I dag ska jag… träna. Och förhoppningsvis göra något smarrigt av fina ekoprylar som Coop skickade för några veckor sedan. Ägna mig åt det enkla i livet, helt simpelt. Fortsätta lura mina gråa små till stimulans. Funkar inte det du brukar göra – gör nåt annat om du kan!

Ledig, halvdag, jobbar du på? Berätta! Vad gör du på skärtorsdan?

Annonser

29 reaktioner på ”Gör nåt annat om du kan!

 1. Jobbar precis som vanligt idag. Startade upp jobbdagar klockan 15 med barnträning för 20 stycken 5-7åringar som hoppade, skuttade, skrattade och lekte. Träningsglädje på hög nivå :)

  Gilla

 2. Låter alldeles ljuvligt med rent hus och återtagen kreativitet lagom till påska! Bra beslut!

  Jag taggar för fullt inför kommande bebis jag, jobbar med medvetenhet, tacksamhet, glädje och lägger schema för peppiga inlägg på uppochhoppa innan jag välkomnar ny familjemedlem. Lite sånt, typ!

  Gilla

 3. Jobbar heldag som vanligt, hos oss finns inga halvdagar. Ser fram emot påskledigheten som känns riktigt välbehövlig. Jag börjar min ledighet med träningsvila och middag hos svärföräldrar. Ska fylla påsken med vila, träning och kanske lite bebisgos om min bästis ”påskägg” behagar kläckas :)

  Gilla

 4. Arbetslös, så alla dagar är ”lediga”. Hade tänkt träna i dag, en löptur, eller yoga, eller bägge, men får se om det blir av. Planerar lite inför påsk, både det släktbesök av bror med familj som vi får och påsklunchen hemma hos syster som är typ knytis, skulle därför behöva handla vilket är bland det värsta jag vet. Förbereder även min del av det långpass på cykel jag och en intruktörskollega ska hålla i morgon fm.

  Glad påsk!

  Gilla

  1. Ja fy tusan för att handla dessa dagar. Annars gillar jag det men vid högtiderna brukar affärerna bli hysteriska. Fin grej med att bo i stan – här blir det sällan knökat, för alla väljer olika butiker ;=) Glad påsk Lotta!

   Gilla

 5. Träningsledig och vilar upp mig från gårdagens 3*4 tuuunga pass. Jobbar heldag men har tagit extra lång lunch för att sällskapa med äldste sonen och kika på cykel åt honom, hjälp vad dyrt det är med cyklar. Så underbart skönt att få vara ledig strax, känns som fredag idag och därmed helg. :) Glad Påsk!

  Gilla

 6. Är i hemstaden och skärtorsdagen innebär pluggande, tränande och ikväll styr jag bilen mot västjämtland för kompishäng. Skippar dock det årliga fylleslaget i Åre, det lockar inte det minsta. Glad påsk!

  Gilla

 7. Jobbar. Tränar inte för plågas av pollenallergi. Men träningsvärk i magen av skratt med kollegor. Äter nu clean lunch och förbereder för påskfrossa – åker till Skåne ikväll.

  Gilla

 8. Idag har jag, precis som alla andra dagar, halvdag. Börjar 13 och slutar 17. Räknar med en lugn eftermiddag eftersom de flesta kids åker till fjälls idag. Dom andra ska jag mysa med, och imorgon åker vi till Värmland och hälsar på min farfar som ska få träffa sitt barnbarnsbarn för första gången. Det magiska alltså.

  Gilla

   1. Vi är i Arvika. Imorgon åker vi till Karlstad och hänger en sväng innan vi åker hem på söndag, men först ska vi mellanlanda i Visten hos min faster och farbror som har sitt sommarställe där.

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s