Dagen med stort V

DSCN1465V to the I to the L to the A!

Just nu (och för det mesta) tränar jag på gymmet måndagar, tisdagar, torsdagar och fredagar. Att få en sovmorgon med långfrukost hemma blir plötsligt ett skojsigt avbrott i vardagen.

*pirr*

Tss.

Det är ju himla olika hur vi gillar våra morgnar och jag njuter verkligen av att läsa tidningen lääänge och ta en halvtimme på mig för att sleva i mig en skål havregurt. Så laddad för den här dagen nu!

Hur startar du helst din dag..?

 

 

Annonser

12 reaktioner på ”Dagen med stort V

 1. Vi har blivit med kökssoffa så numera startar jag helst dagen ensam och uppflugen i den med ett par koppar kaffe ackompanjerat av Morgonpasset i P3. Har sovmorgon varenda dag denna vecka så det blir mycket soffa och mycket kaffe. Me like.

  Gilla

 2. överst på topplistan? Smyga iväg medans barn och man fortfarande sover och träna eller yoga. Komma hem till doften av nybakt bröd och sömngosiga pladdrande kids.
  På delad plats: bli omlindad och väckt i sängen av små barnaarmar och småprat om senaste tanken som flög genom en sjuårings hjärna. Få te på sängen.

  :-)

  och Stort tack för D-vitamin på posten! Å vad jag älskar få paket i brevlådan! Särskilt med tänka-på-mig-själv innehåll!

  Gilla

   1. haha, jo sant. Bästa med att kidsen blivit större är att vi kommit tillbaka till långsamma helgfrukostar som liksom glider över till kaffe i soffan :D

    Gilla

 3. Jag älskar sovmorgon och överdrivet lång frukost – precis som du skriver, att ta en halvtimme på sig att sleva i mig yoghurt, uuuunderbart men ganska sällsynt i träningsvardagen. Har börjat försöka unna mig en sovmorgon varje helg iaf, och börja träna lite senare.

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s