Tillbaka i människobyn!

DSCN1320Så här glad är jag över att ha jeans och kavaj igen.

Fast. Det är läskigt också. Så många människor utomhus! Och så måste jag åka tunnelbana eftersom jag ska på ett studiebesök. Nu gäller det att komma ihåg det här med hyfs och fason. Inte prata högt med mig själv. Låsa dörren till toa. Återgå till normalt bordsskick efter att ha ätit alla mål i sängen.

Det ska nog gå bra. Jag kollar hur andra gör och tar efter.

Vad gör du i dag? Tränar du åt mig (igen)?

Annonser

23 reaktioner på ”Tillbaka i människobyn!

 1. Jag åkte till gymmet imorse med siktet inställt på ben men åkte hem utan att egentligen ha tränat. Rehabövningar blev det men nä, styrketräningen är inte rolig just nu. Jag ger det ett nytt försök imorgon och då kan jag träna för dig om du vill:)

  Gilla

 2. En joggingtur i solen (!!) avslutandes med en drös spontana spurtar uppför en megalång trappa som man inte bara kunde springa förbi utan att få svettas lite extra. Göttigt! :)

  Gilla

 3. Av någon anledning var idag dagen jag kom ut på löptur på morgonen (förmiddagen?). Passade himla perfekt faktiskt för efter det har det blivit stillasittande och stillasittande och stillasittande, vilket kommer fortsätta tills jag går och lägger mig och då blir det stillaliggande. 5 km svettig löpning, skönt!

  Gilla

 4. Vet precis den där känslan. Haft den så många ggr efter mina sjukhusvistelser. Man blir helt knäpp! Känner sig som hedenhösarna i framtiden typ.
  Gott att du är på fötter igen!

  Gilla

   1. haha, som en bebis? Ungefär så…
    Minns första ggn jag gick till affären efter op i huvudet. Blev helt yr av alla färger, skyltar och människor!!! Ville bara hem. Fick panik!

    Gilla

   2. Har en kollega som fick panikångest första gången han handlade efter föräldraledighet, pga var van att kunna gå på dagen när det är lugnt. En vänjer sig ju vid stillhet och då blir kaos verkligen kaos! Usch. Vi är inte gjorda för tunnelbana. Men ja, nu är det ju bra att den finns.

    Gilla

 5. Jag är ledig så jag har som oftast på lediga vardagar spenderat halva dagen i boxen :)Dock så tränar jag inte en halv dag utan blir oftast kvar ett bra tag efter träningen för att hänga med alla andra som är där :)

  Gilla

   1. Ja, jag tror att sammanhållningen är en sak som gör att många fastnar för crossfit. Om vi har extra bra sammanhållning är i Örebro vet jag inte. Har inte så väldigt mycket att jämföra med bara boxen jag tränade på i Stockholm :)

    Gilla

 6. Vad skönt att du är kry! Haha, fast en kan faktiskt känna sej lite främmande när en ska ut i stora världen igen efter att ha varit tryggt nedbäddad hemma.

  Jag gör inget jättespännande idag, kurerar mitt ryggskott bara och så ska jag testa att göra solrosfrösmör. (Oh, mitt rafflande liv alltså!)

  Gilla

 7. Snygg romp!!
  Jag ska ut och traska, så jag kan gå lite för dig med. Har kommit på att jag är så SJUKT stillasittande största delen av min vakna tid. Ej ok för en PT tycker jag (eller för en annan också!) så nu ska jag ut och traska! :)

  Gilla

  1. Äsch, du står ju säkert massor på din arbetstid? Själv låg jag i sängen och tittade på tv-serier i tre dagar, där har jag lite att ta igen, höhö. Oooom det inte vore för att jag bara är aktiv ca 2 h om dagen annars. Hmm… Sorgligt. Att det inte är så stor skillnad.

   Gilla

 8. Jag jobbar med min uppsats, har faktiskt haft hyfsat fokus sedan jag startade upp för dagen. Men, jag kommer inte att träna åt dig. Är liksom för snuvig för det. En annan gång!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s