Benträning – sadomasochism?

I dag genomförde jag samma benprogram som förra veckan. Knäböj. Utfall. Press. Jag är lite rädd nu.

Efter förra gången kunde jag nämligen knappt gå på fem dagar. Hasade mig fram. Lyfta på fötterna kostade typ en hel skål ris i energi varje gång. Knäna lydde inte för musklerna över dem var satta ur spel.

Jag sa detta cirka 133 gånger om dagen: ”Åååååååh…. oooooooont…”.

Min kille sa: ”Jo, jag hörde det. Gång sju.”

Det var ganska hemskt? I dag följde jag därför mitt eget smarta råd och sprang en sväng för att mjölka ur syra och slagg. Höll mig också nästan till mina tre set per övning istället för att ivrigt råka barka i väg till cirka sju…

Klokt.

Varför är det alltid benen som gör så satans ont så ogörbart länge efter ett redigt pass?


19 reaktioner på ”Benträning – sadomasochism?

      1. Jag trodde det handlade om Las Vegas typ (kortspel…) mem det handlar om politik, maktspel, i Washington dc. Kevin spacey och Robin Wright är läskigt osympatiska och ruggigt bra. Rekommenderas verkligen. Har ni netflix? Skaffa gratismånad annars och mata de två säsongerna. Benen kommer älska’t.

        Gilla

      2. Välanpassade och nyförlovade piper får betala för ungdomssynder medelst fängelse och råkar där svälta lite för att hon förargar ryska kockan Red, blir av misstag bitch till crazy eyes och råkar i clinch med knarkande Jesusfreaks. Bland annat. Roligt, intressant och lite hjärteknipande. Och lite sex med tjejer i fängelset stays in fängelset.

        Gilla

  1. Haha det undrar jag också, får aldrig så ont i typ armar eller bröst som jag får i just benen. Men för mig brukar det vara värst första gången jag kör ett pass, andra gången brukar det vara lite mildare =)

    Gilla

Säg nåt!