Monika Björn om styrkelyft i Helt Organiskt

jeanna ullén, veronica jäderlund, helt organisktMonika Björn är instruktören som tog spinningen till Europa och gjorde yogan lättillgänglig i Sverige. När hon för några år sedan blev vän med den olympiska stången upptäckte hon att tung träning kan ge samma känsla av flow som yogan. I dag är styrkelyft en självklar del av Monikas liv.

I det här avsnittet av Helt Organiskt vill vi, tillsammans med Monika, peppa dig att greppa stången. Din kropp är fantastisk. Äg den! Yin och yang i en perfekt matchning.

Lyssna på Helt Organiskt på iTunes eller genom Beyondpod (har tyvärr ingen koll på hur det funkar dock!) eller lyssna direkt här.

6 reaktioner på ”Monika Björn om styrkelyft i Helt Organiskt

  1. Lite sen på bollen här, men nu har jag äntligen lyssnat. Det här är nog mitt favvoavsnitt hittills, grymt bra! Har väl en liten Monika Björn-crush själv, och det var så roligt att höra dig och Vevve båda helt starstruck. Söton! :-)

    Gilla

  2. Inte lyssnat helt färdigt än (kom hem och uppmärksamheten skiftade från björn till barn) men vilket toppenavsnitt! Många aha-upplevelser så här långt.

    (och hur gammal ÄR hon egentligen? Jag får inte alls ihop det. Tänkte något år eller två äldre än mig men då hade hon ju inte ens fått barn än…)

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s