Länkkärlek från dig till mig till er, del 2

För ett par veckor sedan bad jag er tipsa mig om just DIG och DIN grymma blogg. Jag är så glad över alla nya, skön tips som kom in! Här kommer del två i Länkkärlek från er till mig till er. Del ett finns här.

Spyfys måste vara världens absolut roligast namn på fys – jag behöver knappast säga mer för att du ska ge ‘na ett besök?

Melanie är kallstatös och asskicking morsa som blivit yogini på nolltid. Fin layout, vackra bilder och alltid ärlig ton.

Julias kille tål inte rörsocker och därmed kom Julia på idén att skriva om just sånt. Sockerfritt. Det finns många göttiga alternativ!

Danielle lyfter tungt och äter rent och det räcker för mig. Ännu en syster i en ‘tastic värld.

Apotekstanten Chris gillar crossfit. Och det märks! Inspireras här.

Fredags vardag ska bli mer hälsosam. Här berättar hon hur det går till!

Pia är min muskulära förebild. På bara det dryga år jag följt henne har hon utvecklats enormt. Tränar tungt, tidigt och grymt.

Jag har alltid varit ypperligt förtjust i Johanna på Skynda medan du har tid. Titeln är genial, layouten är snygg och Johanna är viltarian, utomhuslover och allmänt klok.

Mari är min teammajt i Team Sthlm, springer fort som attan och är envis som stål. Verkligen.

Läs och njut!

12 reaktioner på ”Länkkärlek från dig till mig till er, del 2

      1. Haha jag skojade faktiskt;)
        Grym träningsvärk idag! Körde PT igår igen. Mycket axlar o rygg. I mitt nästa liv blir min blogg en sport-blogg!:)

        Gilla

      2. Helt fantastiskt! Hon är grym! Jag tänker att jag ändå vet en del som har tränat hela mitt liv o jobbat som instruktör, men det är skillnad att ha ngn som peppar o petar på en när man är trött, loj eller tappar fokus. Hur går det för dig?

        Gilla

Säg nåt!