Hemmafredagspeppen

jeanna ullénHappy fredag!

I dag har jag ett annorlunda kontor. Mitt eget! Hemma för att öva in föreläsning som ska bli Så Himla Bra. Fila, fila, fila, prata, prata, prata.

Den här helgen är efterlängtad. Fredagskänslan är all over the place. Och senare i dag ska jag tipsa er om en helt superb fredagsglass!

Hur fredagspeppad är du? 1-5?

Annonser

21 reaktioner på ”Hemmafredagspeppen

 1. Men wtf! Har på ngt vänster klickat bort dig i min följa-lista!!!???
  Suck:S
  Nu är iaf ordningen återställd:)
  Go helg till dig! Tyckte väl att det gått väl länge mellan dina inlägg;)

  Gilla

 2. Stark 4 måste jag säga. För en timme sedan hade jag sagt 3, men precis innan lunch hittade jag en del data till min uppsats och hade ett litet halleluja-moment här i soffan. Åh, ser fram emot fredagsglass! Eller gör jag verkligen det, är den gjord på banan?

  Gilla

  1. Hahahahahaha! Den är gjord på banan!!! Men du, det bästa är att bananen inte behövs. Du kan köra med bara jordgubbar! bara du håller nåt annat som håller ihop. Proteinpulver var ju mitt förslag här. kokosgrädde kan nog också vara bra! Och kanske yttepytte kokosmjöl.

   Gilla

 3. Blir så glad när jag läser hos dig. Det peppar. Annars har jag fredagar vikt för mitt egna företag men just idag är jag såååå trött. Behöver bara landa helt enkelt. Det är ok så jag säger 5 på det!

  Gilla

 4. jo men en 4,5.a är det allt. Fast att jag har ögoninflammation (svider som satan) och fast städfirman inte kom igår pga sjukdom och vi har gäster på söndag och jag nu – BUHU- måste städa i helgen. Men ändå. I morgon är det ju crossfitevent på planet fitness liksom!

  Gilla

 5. Till och med 6. Blev moster igår (äntligen) så jag kunde slappna av efter två dygn med krampaktigt tag om telefonen. Är ledig idag och jobbar ikväll. Kan inte bli annat än bra =) Hoppas allt går bra med övandet!

  Gilla

 6. Jag har höga myspoäng! Ledig fredag som alltid, snart påväg på en behandlkng yogamassage och ikväll blir det middag på vår finaste restaurang med mina två allra närmaste vänner, en riktigt bra dag! Men det där med pepp är egentlig en en lite negativ känsla för mig, för det blir en slags rastlöshet och förväntan som blir lite tröttande. Hur tänker du på pepp? Att det är när man har en bra feeling inför något?

  Gilla

  1. Åh, yogamassage, berätta mer?! Ja, pepp kan ju verkligen vara två olika saker, du har helt rätt. Att peppa upp sig för något stort/jobbigt/viktigt – eller att vara peppad, längtande och väldigt sugen på att ta itu med någonting. Som helgen :)

   Gilla

   1. Yogamassagen var helt fantastiskt skön och avslappnande! En yogainstruktör här på ön som håller på utbildar sig och ger behandling till billigt pris för övning. Det var en behandling med tryck och strech över hela kroppen 90 minuter, och verklugen helt underbar!

    Det är nog pga av min maniska sida som pepp lätt blir utmattande, för när jag peppar så peppar jag hårt! Oavsett om det är längt eller förberedande. Så jag föredrar en känsla av att landa i min fredag och bara vara, en full 5-poängare där för min del! Ha en bra helg, kram!

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s