I kväll vill jag läsa om dig

20140115-154405.jpg

Vet ni, i kväll ska jag vara ensam hemma för första gången på typ hundra år.

Vad jag vill göra? Läsa bloggar!!! Kan inte tänka mig en skönare kväll.

Men… Jag behöver tips. Och jag vill att du tipsar om DIG SJÄLV. Din egen blogg. För jag vill veta vem du är.

Plis lägg din adress som kommentar. Jag samlar sedan alla länkar i ett inlägg så att vi alla kan hitta till varandra. Ok?

52 reaktioner på ”I kväll vill jag läsa om dig

  1. En utav de sakerna jag gillar bäst med dina blogg är att du ger möjlighet till så härliga kommentarer, som i de här fallet. Hade jag haft tid hade jag klickat mig runt om och om igen. Det inlägget jag gillar mest, när det gäller kommentarer var det när du frågade hur vi tränar med vår partner,det var en fröjd att läsa de kommentarerna men nu hittar jag inte det inlägget

    Gilla

  2. Kul!! Jag ”lånar” de länkar du fått in och läser i eftermiddag/kväll, då är det min tur att vara hemma själv :) Hoppas din kväll blev bra!

    Gilla

  3. min började som en blogg som jag skrev bara för min egen och mina närmastes skull, där jag mest skrev om min ångest över en operation för att ta bort en tumör och hur yogan hjälpte mig genom skiten :-) Den är väl fortsatt så, fast det är ju skoj när någon annan hittar dit ! Jag skriver väl mest om vardag, träning, yoga och trams. Ser fram emot dina tips- så många fantastiska bloggar och människor det finns där ute!

    http://www.giveintothesand.blogspot.com

    Gilla

  4. Äsch, du känner nog mig bättre än jag känner mig själv vid det här laget. Men jag ska ta mig en myskväll (hihi, först skrev jag muskväll :-)) och kolla igenom alla bloggar du lägger upp! Och så ska jag snart tipsa om några nya jag hittat till lately. Ska bara…

    Gilla

  5. Njut av kvällen, min blogg är inte mycket att läsa, så jag önskar dig bara en bra kväll – din blogglista verkar bli välfylld ändå! :-)

    Gilla

  6. Ifall det blir fler home-alone-kvällar är du välkommen till mig (fast du är nog där redan nu som då). Hoppas du hade en skön kväll med mycket inspirerande läsning!

    Gilla

  7. Som marknadsförare kan jag ju inte annat än nappa på ett tillfälle som detta! Min blogg handlar just nu om en marathonlöpare som inte får springa och istället håller på med alternativ träning. Men snart är det förhoppningsvis all in med löpningen igen! Ha en riktigt skön torsdag!

    Gilla

  8. Jamen då måste man väl passa på att tipsa om sig själv då!
    Bloggar om hur jag tar mig från att inte kunna springa till spårvagnen till att springa Gbg-varvet. Nå, det är planen iaf ;)

    Gilla

  9. Tycker sådana här tipsvändor är toppen, man hittar så många nya, härliga bloggar! Fast just nu blir det inte så mycket bloggläsande tyvärr, min dator är kaputt… Men inlägg kan man ju publicera från telefonen, så om några fler vill hitta till min blogg så är det ju: http://skynda.blogspot.com

    Gilla

  10. Hej finis! Hos mig kan du läsa om gym, gym och gym ;-) Inte så mycket mer just nu. Heltidsarbetande trebarnsmamma med en make som också tränar. Gäller att planera och pussla ihop vardagen så att alla hinner med sitt. Brinner för styrketräning!

    Gilla

  11. Välkommen att kika in på min blogg med! Jag skriver om min väg mot ett mer hälsosamt vardagsliv. Kul initiativ förresten. Kanske hittar man några nya favoriter bland dina kommentarer :-)

    Gilla

  12. Hej! Jag började läsa din blogg helt nyligen, så jag passar väl på att sälja in mig lite då :)
    Jag bloggar om min vardag med en snart 3-åring, lite om träning och om vegansk mat och en hel del om smp och stora tankar om både det ena och det andra.

    Gilla

  13. Började ganska nyligen läsa din blogg, har blivit länkad hit flera gånger från andra bloggar så jag tänkte att det var dags att lägga till adressen på Bloggkoll! Gillar och delar ditt tänk om mycket känns det som. Hoppas du får en skön hemmakväll :)

    Gilla

  14. Åh, va roligt! min bloggadress är: takethetime.blogg.se :D
    Bloggar om träning, hälsosam mat (för det mesta) och om sockerfritt :) har en sambo som är intollerant mot rörsocker, så det var där jag fick idén till min blogg :) gillar din blogg btw! mycket inspiration :D

    Gilla

  15. Hm, gillar din blogg skarpt, tackar för ständig inspiration och positivism :) Känner igen mig, jag försöker också alltid fokusera på det braiga i saker… och så gillar jag att träna. Och äta goda grejer :)

    Gilla

  16. Hej!

    Jag har följt din blogg ett tag nu, kul med din inspiration som du sprider.
    Håller med dig kul att spana lite i bloggar och se vad som pågår där ute…

    Ha en skön afton!

    /Lilly

    Gilla

  17. Hej Snygging! Hos mig kan du läsa om en 44 åring som jobbar väldigt mycket, har låååång pendling till jobbet och därför i princip tränar mitt i natten:) Nä nu överdrev jag men kanske lite är det så gällande träningstiderna. Jag uppdaterar oftare på Facebook (egen sida för bloggen) och instagram nuförtiden. Kram till fina dig!

    Gilla

Säg nåt!