Jobbpeppen

DSCN0547Jag har inte varit på jobbet sedan förrförra veckan. Krejsi! Känns läskigt… Hur gör en, behövs jag, tycker de fortfarande om mig? För att ge morgonen guldkant tog jag favoritskål med silverkant till frukostgröten.

Sedan läste jag ett mejl från min chef om att min projektanställning förlängs med ännu ett år. Härligt! Peppen på plats. Vad för typ av projekt jag sysslar med? Sociala medier-grejer förstås. Bloggar och sånt. Oväntat va..?

Hur är din tisdagspepp? Så där, lagom, obefintlig eller på ta-över-världen-nivå?

Annonser

18 reaktioner på ”Jobbpeppen

 1. Åh en är allt lite nyfiken på vilken myndighet du huserar på! Grym tisdag med träning och massa jobb. Jag höll igång mellan 6 och 20, nu ligger jag i puppaställning och vill stänga ner dagen i tid. Go’natt!

  Gilla

 2. Tisdagspeppen var främst i spinningsalen idag, såna deltagare…peppiga, grymma och massa härlig respons på klass och musik. All kärlek! Annars har jag suttit med detaljbudgetar, inte lika peppigt men viktigt. Och chefens kommentar om att han ser fram emot att höra mig föreläsa på måndag…pirr i magen på den! Skulle hellre föreläsa för ett gäng okända människor :)

  Gilla

 3. Jag har också tisdagspepp! Fick en kassa beröm av chefen inför styrelsen då jag skulle presentera aktuella siffror av verksamheten o sånt. Helt fantastiskt! Och ett långt personligt samtal med en av mina underbara kollegor. En riktigt bra tisdag!

  Gilla

 4. Eeeeh… Är det tisdag? Jag har stökat undan lite mail och annat här vid köksbordet efter morgonpromenad och megafrukost. Bloggat lite och börjar bloggläsarracet här, hos min favvo. Undviker alla som ger mig prestationsångest och håller mig till tryggt och kärleksfullt :-). Kanske ska dricka lite mer kaffe. Och intala mig att jag inte kommer tappa precis allt om jag låter hjärnan stänga av en stund (men tänk om jag gillar det FÖR mycket så att jag aldrig kommer tillbaka till jobbet igen? Och tänk om, hemska tanke, de klarar sig alldeles utmärkt utan mig på jobbet…)

  (det gör de, förstås. JAg vet att jag inte är oumbärlig. Men det får gärna bli några mindre katastrofer så att de saknar mig ;-))

  Gilla

  1. Åh som jag alltid känner igen mig i allt du skriver. Som vi har pratat om förut är jag egentligen så sugen på att gå ned lite i arbetstid, men är både orolig för vad chefen ska tycka och vad det ska göra för karaktären. Samtidigt som jag vet att det vore bra för mig… Tänk att en alltid ska fundera ihjäl allt! För det är ju självklart att du inte kommer att fastna hemma. Du älskar att jobba, Beata. Du ska bara inte göra det just nu. Och oavsett vad folk säger så är vi inte utbytbara. Livet går inte bara vidare när någon av oss blir sjuka. Vi behövs. Kram!

   Gilla

   1. Min syster skrev något väldigt klokt till mig om ”livsdiet”. Hur jag insett att jag mår bra av lagom med mat, bra mat och lagom med gottigheter. Även om det för stunden är gott med chips och kexchoklad så har jag lärt mig att det måste ske med viss kontroll. Nu behöver jag göra samma med livet. Vara mer måttlig och förstå att det de facto ökar min livskvalitet, inte tvärtom. Hon sa också att man aldrig ångrar att man jobbade mindre :-). Jag förstår din oro men vi har faktiskt ett fantastiskt system här i sverige, iaf om man är arbetstagare ;-). Känner du sig efter att gå ner i tid – go for it. Du ska jobba i typ 40 år till, du hinner jobba heltid igen om du vill!

    Gilla

 5. Härligt!!! Min tisdags-pepp är ganska stor faktiskt, fortfarande lite endorfin-hög efter träningspasset igårkväll. Idag blir det långpromenad och imorgon tidigt blir det träning igen. Känns så peppigt att längta efter träning och vilja klä på sig träningskläder hellre än vanliga kläder! Go’ tisdag på dig kompis <3

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s