Systrarna ångvält på Bröderna Olssons Garlic & Shots (särskilt shots!)

DSCN0157 Det bästa jag vet efter hångel och skivstång är mat. Som någon annan har gjort. Tugga, skratta, tugga, skratta är en exakt lagom kombination.

Igår åt jag chili med de där två. Helena och Joss. Vi har känt varandra i fem år. Dom är personer som tar plats. Syns. Två glittriga ångvältar. Jag mår väldigt bra av att vara med dom.

Prioriterar du ditt sociala liv?

Annonser

7 reaktioner på ”Systrarna ångvält på Bröderna Olssons Garlic & Shots (särskilt shots!)

 1. Tillbakakaka till dig mon amie. Jag vill socialisera oftare med dig. Grym energi, garv och klokskap. Och ja … ångvältar är ordet. Vi kommer förmodligen platta till hela världen om den inte skärper till sig snart. Typ ångvälta allihop tills dom blir som utkavlad pepparkaksdeg! Beware! Moahahaha!

  Gilla

 2. Jag prioriterar mina vänner här i London väldigt mycket, de är ju liksom min familj! Dessutom vill jag inte bara vara en person som går runt i ‘scrubs’ eller lycra, jag är mer än så.

  Gilla

 3. Haha för hångel & skivstång – klockrent!
  Jag är rätt dålig på att socialisera, gör det hellre spontant än ”inrutat” – ävenom det är precis det jag borde, för det spontana finns ju typ inte. Eh, känner att du jag måste ta itu med något här ;)

  Gilla

 4. Amen på både hångel och skivstång! :D
  Jag tycker att jag blir bättre och bättre på det där socialiserandet. Innan tog det för mycket energi, blev så sjukt trött efteråt. Nu känns allt så mycket mer avslappnad och naturligt, och det beror såklart på mig och inte folket jag umgås med.

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s