Nytt avsnitt av Helt Organiskt: Kan alla äta bra mat?

1014235_586413188063489_417411190_nKan alla äta bra mat?

Organisk och kravodlad mat blir allt vanligare i mataffären och efterfrågan växer. Men att äta rent och hälsosamt kan vara kostsamt. Det handlar om prioriteringar, säger vissa. Dra in på annat så får du nog råd! Men kan verkligen alla prioritera att köpa bra mat? Och är det så att vi nedvärderar matens värde och anser att den inte får kosta, trots att den är en av våra viktigaste faktorer för överlevnad? Vevve och jag diskuterar ur olika aspekter.

Lyssna på senaste avsnittet av Helt Organiskt! Finns också i iTunes för iPhone samt PodBeyond för Android.

All feedback är givetvis välkommen i kommentasfältet, på mejl eller i vår ännu ganska outvecklade Facebook-grupp! Gå gärna med i den.

Annonser

6 reaktioner på ”Nytt avsnitt av Helt Organiskt: Kan alla äta bra mat?

 1. Jag tycker att du har mycket kloka tankar. Brukar sätta mig med en kopp kaffe på morgonen och läsa igenom olika bloggar som skriver om kost och träning. Du är en favorit. Keep up the good work. // Lars

  Gilla

 2. kul! ska ta med på morgonpromenad!! en fråga: vad är det för skillnad på ekologiskt och organiskt? organiskt är ett ord som är rätt nytt för mig, känns som svengelska. men finns det någon annan skillnad? med vänlig hälsning, nyfiken undrandes. :) :) :)

  Gilla

  1. Hmm jaa du, det år väl faktiskt egentligen samma sak och som du säger är nog organiskt bara hijack från engelskan. Så det blir ju dubbelt. Däremot KRAV är väl till exempel en specifik märkning (EU:s tror jag) och biodynamiskt som väl är ÄNNU mer kroppsloppstänk. Ja, hur som helst, många ord att slänga sig med och i min ingress här blir det ju faktiskt dubbelt!

   Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s