Slut på knäböj

Kris! Jag har fått så ont i ena knät att jag inte längre kan knäböja. Stor sorg! Jag hoppas att det bara är muskelärt, för inget är svullet. Började när jag yogade i somras och har eskalerat de senaste veckorna.

Nu är frågan bara var jag hittar hjälp? Naprapat? Sjukgymnast? Jag har ingen aning. Ni vet säkert! Det gör ont på knäts insida. Om ni hajar vad jag menar.

Plis hjälp! Var vänder en sig?

Annonser

10 reaktioner på ”Slut på knäböj

 1. Hej,
  Tycker du borde gå till en naprapat. Jag fick väldigt ont i knät pga knäböj och boxjumps och det visade sig vara pga att musklerna i låren var stressade (eller vad man nu ska kalla det). Om du vill ha kontaktuppgifter till min naprapat som är grymt duktig kan du maila mig.
  Lycka till!

  Gilla

 2. Nej, vad eländigt!!!! :-( Jag hade också problem med insidan av höger knä en period men det gick över, av nån anledning, men jag hann besöka en knäkille i Solna (vars namn jag nu helt glömt bort och jag lyckas inte googla fram det heller) som inte kunde hitta någon direkt orsak mer än att mina knän föll in lite vid knäböj, typ.

  När det gäller att kolla upp besvär är jag själv rätt dålig på det, såtillvida att jag har besökt kiropraktorer, naprapater och sjukgymnaster i omgångar och blivit hjälpt i vissa fall och i vissa fall inte, typ. Men jag skulle nog rekommendera en naprapat, som brukar ha bra koll både på skelett och mjukdelar.

  Lycka till!!!

  Gilla

 3. Jag har gått till naprapat och har varit jättenöjd med det. Där får man förutom styrke- och stretchövningar även lite behandling och det känns alltid bra. Hos sjukgymnast har jag bara fått ett papper med övningar och det känns inte alls lika fancy :)

  Gilla

 4. LÄSKIGT! Jag har precis börjat få till mitt eget knä – har och har haft ont på insidan av vänster knä ner mot vaden. Fick bli självordinerad vila, stretching och cykelförbud för min del eftersom jag – när jag googlade symtomen – såg ett troligt samband mellan för hög cykelsadel och den typen av överansträngningsskada. Nu är det tusen gånger bättre och jag kan både kuta och cykla igen, om än med försiktighet och betydligt noggrannare stretching efteråt. För mig hjälpte det med värme också – benvärmare som knölades ihop över knäna och varm duschstråle mot knäet.

  Hoppas det blir bättre för dig också – och om du vill ha professionell hjälp skulle jag säga att sjukgymnaster har bäst koll på rehab åtminstone :)

  Kram!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s