Eko är att ta hand om sig

DSC_2504Oj, vilken glädje det är att titta i mejlkorgen just nu. Vilket förtroende ni ger mig! Ultralöpare, thaiboxare, starka brudar, snabba brudar, peppade brudar. Blir rörd! Bonus: kul att få veta mer om er som hänger här ibland.

I kväll ägnar jag mig åt ta-hand-om-mig-aktiviteter. Inte alltid lätt att veta vad det är. En vill ju gärna, det låter bra. Men vad är det att ta hand om sig? Matmässigt visste jag rent instinktivt i dag. Jag ville ha något jävligt eko. Och grönt.

Lade en bunt sobanudlar (bovete) i blöt medan jag lullade till Konsum (oslagsbart bästa butiken för eko. När ska de andra haka på..?) och köpte grönsallad, vitkål (inte eko…), groddar, färsk koriander och avokado. Den senare fick marineras i citron en stund medan jag skar upp det andra. Kastade samman alltihop, kryddade med sesamfrön och ännu mer citron och NJÖT.

Inte en enda platta behövde jag sätta på. Nudlarna blir mjuka efter bara några minuter i vatten. Testa!

7 reaktioner på ”Eko är att ta hand om sig

  1. Låter och ser superfräscht ut! Mat som verkligen när och stärker, mums. Får bli nåt liknande imorron på min lunch! Tack för inspis på alla möjliga sätt <3

    Gilla

Säg nåt!