Nyheter för #Beyoga365

Yoga Challenge_806x806px_FB timelineHej yoginis och andra! #Beyoga365 fortsätter givetvis att rulla på. Du som behöver extra motivation och spark i baken en sämre dag kanske kan lockas lite extra av drömmen om ett lass Superfruits? Läs mer om nästa steg i #Beyoga365 nedan!

September:

Vi kommer vecka för vecka under månaden tillsammans bygga upp en yoga-träningsrutin där delarna: rörelse, andning, meditation och avslappning vävs samman. Denna utmaning passar såväl nybörjare som avancerade utövare och har sin kulmen i Internationella Fredsdagen.

  • Vecka 1: Solhälsningar, slutförd
  • Vecka 2: Andningsövning (Nadi Shodhana), pågår
  • Vecka 3: Meditation (mer information om detta inför söndag den 15:e)
  • Vecka 4: Avslappning (mer information om detta inför den 22:e)

Den 26 september kommer det att lottas ut godsaker från Superfruit till ett värde om 15 000 kronor. 15 personer kommer dela på detta. Jag och Vevve håller i utlottningen som kommer ske bland de som är aktiva i Facebookgruppen, skriver om yoga och Yogobe i sina (eventuella!) bloggar eller använder hashtagsen #beyoga365 #yogobe #gobeyogi på Instagram.

Vecka för vecka och månad för månad kommer vi ha nya teman där vår ambition är att under 365 dagar fungera som din ständiga fyr, som ditt N i kompassen, i en vardag som ständigt möter dig med utmaningar och hinder. Med oss, hos oss och i bland oss kommer förutsättningar ges för att genom yoga, meditation, träning och kost få guidning och inspiration till regelbundenhet i din träning och bättre balans i vardagen, så väl kroppsligt, som mentalt och själsligt. Var med en dag här och där, en månad då och då eller häng med på allt!

Namasté.

Annonser

2 reaktioner på ”Nyheter för #Beyoga365

  1. I´m in!
    Så himla bra med dessa veckoutmaningarna. Eftersom jag är nybörjare så hade det lätt flutit iväg annars. Så skönt när någon annan bestämmer vad man ska fokusera på, även om en försöker sig på massa annat också :D

    Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s