Casall HIT fast track tights

20130912-063202.jpg

Häromdagen insåg jag att jag har använt mina Casall HIT fast track tights vid vartenda gympass sedan jag fick hem dem för test för ett par veckor sedan. Dels gillar jag dem verkligen och dels inspireras jag alltid av nya kläder. Av att känna mig snygg och fit när jag drar på mig kläderna för att sticka i väg.

Jag sneglade länge avundsjukt på andra som bar kompressionstajts. Funderade på om jag skulle våga köpa trots det ofta höga priset. I dag skulle jag snarare rekommendera att du lägger en extra slant på ett par riktigt bra klädset om du kan. Sedan kan en alltid fylla ut garderoben med lite billigare varianter och anpassa kläderna efter passet.

För visst är det helt fantastiskt skönt med plagg som det här, som smiter åt runt kroppen, ger en känsla av att kroppen håller samman och att musklerna får lite extra tryck. Och framför allt känner jag mig tajt och liksom kompakt. I knäböjen har de här tajtsen därför varit ovärderliga. Skapat tryck.

Ser fram emot att springa med dem i vinter (jag kör shorts till oktober allra minst). Tror att det här blir en klassiker i min garderob.

Annonser

12 reaktioner på ”Casall HIT fast track tights

 1. Jag klickade ju hem precis de dära på Sportamore. Och så när jag fick dem igår så är det ett litet hål efter produktlappsplastbiten uppe vid linningen. Neeeeej! Jag får vänta lite till på dem helt enkelt. Den som väntar på något gott…?

  Gilla

 2. Snygga!! Låter perfekt för mig, klickade hem kompressionstights (+ vanliga löpartights + löparskor) från ”startfitness.co.uk” igår (är alldeles för lätt med webb-shopping;). Har ju inte fått dem än men de var prisvärda!

  Gilla

 3. Kompressionstajts är verkligen snygga, synd att de ska vara så ruskigt dyra (fast å andra sidan kanske priset har ett visst inflytande på placeboeffekten hehe). Tack för en go podcast förresten – sitter och lyssnar just nu. ”Fröken duktig” känns verkligen som ett relevant samtalsämne; galet intressant att lyssna på era resonemang!

  Jag skickade förresten ett mail till dig på minatraningstajtsmailen för ett par veckor sedan, (ingen press att svara eller så, vill bara dubbelchecka att min hotmail inte har lagt av att fungera igen;))

  Kram!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s