Intervjuad av Aftonbladet

20130911-083352.jpg

Så här såg jag ut när Aftonbladet Söndag intervjuade mig om B12-brist igår. Hojtar när det kommer, ifall ni är nyfikna.

Jag kan verkligen sakna att vara den som intervjuar. Jobbade som journalist i tre år innan jag blev byråkrat. I dagarna kommer dock ett nytt avsnitt av Helt Organiskt, där får jag stilla lusten lite.

Och vem vet vad det blir av mig när mitt vikariat går ut i februari?

14 reaktioner på ”Intervjuad av Aftonbladet

      1. Nada! Ingen uppföljning eller någonting.
        Nästa gång jag var där för att ta prover hade jag en annan läkare men ingenting nämndes om det. Jag antog att det inte var någon fara då, men nu i efterhand förstår jag ju att jag faktiskt borde gjort det.

        Gilla

      2. Samma här förstås, jag fick ringa själv och fråga vad som händer är efter de fyra burkar som skrev ut. Nu väntar jag på nya provsvar. Det känns nästan alltid som att en måste vara jäkligt påläst redan innan läkarbesöket för att kunna få någon hjälp.

        Gilla

  1. Du ser så härligt stark/vältränad ut!:-) Det ska bli spännande att läsa artikeln. Jag blev intervjuad i förra veckan men inte om ngt hälsorelaterat. Jag har alltid lite ångest för det, orolig att bli felciterad eller att de som läser ska tro att jag inbillar mig att jag är ngt…

    Gilla

  2. Eftersom jag också har b12 brist så vill jag ju självklart läsa vad du har att säga om saken! Hojta gärna till när det kommer i tidningen, har du fresten skrivit en massa här på bloggen om det också? Försökte söka men hittade inget…

    Gilla

Säg nåt!