Jeansdjävlarna

DSC_2467Åh, så kul att dyka ned i jeanslådan för första gången på flera månader! tänkte jag glatt i morse. Strax därefter visade det sig att alla jeansen hade krympt. Både på bredd och höjd och över lår så väl som höft. Hmm. Jag vet ju att min ätarvår ligger bakom.

Som jag ser det har jag tre alternativ:

 1. Köpa nya jeans
 2. Alltid ha klänning
 3. Droppa ett par kilo

Jag bär nästan alltid klänning så alternativ 2 funkar fint. Jeans är mest ett kul komplement för dagar då jag känner mig alternativ. Jag vet, jeans är sjukt alternativt. Så rock’n’roll på nåt vis.

Alternativ 1 känns lockande i vilket fall, eftersom jeansen på något omärkligt vis också gått ur tiden. Alternativ 3 är klart ekonomiskt men passar inte i min plan. Jag håller på att bli stark här. Kan liksom inte riskera att tappa det genom att börja fiffla med käket.

Min lösning blir därmed att:

 1. Överdosera sommarkjolarna ett varv till
 2. Inhandla bästa alljeansen som funkar typ jämt och sitter perfekt (hahahahahahahahaha. Kan jag få tjänstledigt för detta tror ni? Kommer ta minst två arbetsveckor)
 3. Hoppas på att min grymma träning och smarta mat gör mig fit på köpet så att några av de gamla braxorna glider på inom kort… utan att jag riskera förlora styrka ni vet.

Jeans. Love’em, hate’em? Love to have’em, hate to buy’em säger jag.

Annonser

20 reaktioner på ”Jeansdjävlarna

 1. Känner igen mig här .. Efter sista årets styrketräning har jeansen plötsligt ”krymt”!! ;)
  Mest besviken blir jag av att mina absoluta favoriter inte passar. Mina döttrar har fått mig att köpa ett par superdupersköna från Carlings ”Dr Denim”. Känns som en andra hud men ser ut som jeans – tighta dock men är snygga tycker jag. Höga i midjan så de håller in lite med ;).
  Men jag är också klänningsmänniska och har mer än gärna det på mig. Dock är det skönt med jeans ibland, särskilt nu när det börjar bli ruggigt ute!
  =)

  Gilla

 2. Jag kommer inte ihåg när jag hade jeans sist, det var nog inte så länge sedan men samme för mig som för dig – kroppsformsförändring har gjort att de inte sitter där/som de ska och jag är för snål för att köpa nytt.

  Du är ju redan fit så vad ska väntas på? – gå naken!

  Gilla

 3. Känner igen problemet… Mina jeans krympte o våras. Jag har nu köpt ett par från Cubus som är helt ok. 200 pix. Helt ok om man bara vill ha ett par jeans utan att ruinera sig.

  Gilla

 4. Ett tips är Ralph laurens jeans från deras ”budget” märke Denim & supply. Har två par därifrån och älskar dom. Budget inom citationstecken eftersom det inte innebär att de är billiga…men de har bra kvalitet och för en kontorsråtta som mig så klarar det dom tre testen : bekväma att sitta i, tappar inte formen och work-snygga

  Gilla

 5. Jeans. Luriga rackare. När jag handlar jeans (vilket kanske handlar om ett par/år för dyra är de bra rackarna också) så går jag någonstans där jag vet att jag får bra hjälp för ORKA springa och leta själv. Solo i gbg är grymt men gissar att det finns bra ställen i sthlm också ;-). KLänningar och kjolar låter som bra plan och så kanske nåt riktigt gött stretchigt par för de alternativa dagarna… Jag gillar levi´s curve id! Mjukisar, nästan!

  Gilla

Säg nåt!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s